Välimeren ruokavalio, muttei esim. rypsiöljyä vaan oliiviöljyä, eli välimeren ruokavalio kuten paikalliset sitä syövät, ei amerikkalaisittain muunneltuna. Ja muutenkin lähellä ketoruokailua. Hiilihydraatit minimiin, kaikki sokeri pois, kevyttuotteet pois, siemenöljyt ja -rasvat (esim. margariini) pois. Virvoitusjuomat pois. Kaljaa jos juotte, niin ehkä gluteeniton on paras, viineistä kuiva valkoviini, että jotain nautintoja olisi… Kala, kana, liha, voi, kerma jne. suositeltavia. Ja tuo kurkuma taitaa olla hyvin suositeltu muutenkin. Kolesterolista sen verran, että trigly/hdl suhde pitäisi olla alle yhden. Puhdas itse valmistettu ruoka on paras, tai lääketiede ei siitä tykkää, koska ei saa tuotteitaan myydyksi.
D-vitamiini pitoisuus pitäisi olla 100-200 nmolin/l, eli vaatikaa sen mittaus seuraavassa verikokeessa. Riittävästä D-vitamiinin pitoisuudesta on ainakin lehtitietojen mukaan hyötyä myös koronassa, jos se iskee.