Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #68524
  Kuura50
  Osallistuja

  Hei!

  Oikeasta äänihuulesta löytyi viimeviikolla kyhmy/paksuuntuma. Lähete laitettu erikoissairaanhoitoon. Lääkäri sanoi näkemänsä perusteella hyvänlaatuiseksi, mutta uskon tuohon vasta, kun kun saan patologin vastauksen. On ikäviä kokemuksia, kun sanotaan hyvänlaatuiseksi ja sitten kaikki onkin 5. luokan syöpää. Olen pitkään valittanut kurkkua ja yleensäkin kasvojen oikeaa puolta, outo tuntemus, mutta lääkärit aina tämän ohittaneet.
  Jos tämä on syöpää, on se minulle kolmas syöpä.
  Minulla on ollut pitkään palantunne kurkussa ja nyt se on mennyt siihen, että tuntuu kuin jokin tukkii koko kurkun, tabletin nielemisessä ongelmia ja välillä käy kipeää kun nielee. Tiettya ruokaa kun syön, tulee hirvää kutinaa kurkkuun jne.
  Onko kokemusta, miten löydettiin, oireet jne. Minua vaan pelottaa aivan hirveästi. Kilpirauhassyöpä teki etäpesäkkeen keuhkoihin ja sitä on syksyllä 2019 hoidettu, mutta hoidon tulokset ja kontrolli on maaliskuussa 2020. Virtsarakon syöpä on kuitenkin nyt ok, kuka tuon tietää onko sielläkin jotain, kun välillä pissa vain lirisee hitaasti. Tuokin pitäisi kontrolloida.

  Pelottaa!!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.