Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #64604
  sippies
  Osallistuja

  Kaipaan jotain sanoja, kokemusta tai mitä vaan.
  Reilu vuosi sitten vahingossa huomasin että oikeasta rinnasta tulee puristaessa eritettä. Tämän jälkeen olen 2 kerta käynyt mammossa ja ultrassa, radiologit aina sanoneet että ei tarvitse tutkia.
  Tänä keväänä samassa rinnassa oli hetkittäin outoja tuntemuksia jotka menivät ohi viikossa. Jäin kuitenkin miettimään tätä eritettä ja lopulta menin MRI kuvaan omakustanteisesti.
  Sain puhelun tuloksista ja ekana sanottiin että ei pahanlaatuista ja seuraavaksi että oik.mamillan takana tehostuma josta suositellaan ottamaan uä näyte?? Eli syöpä siis kuitenkin??
  Elämä on pysähtynyt, en pysty syömään, nukkumaan tai edes suihkuun menemään.
  Onko tässä mitään toivoa?

  #65272
  Sohvi
  Osallistuja

  Sippies, menitkö ottamaan sen näytteen? Tuo nesteen tulo ei minusta kuullosta hyvälle. Minulla todettiin rintasyöpä nyt kesän lopulla. Mitään kyhmyjä tai herneitä ei ollut. Olin viime vuonna mammografiassa ja luotin siihen, että kaikki hyvin. Nyt jälkikäteen tajuan enemmän lukeneena kuinka pian rintasyöpä voi mammografiasta huolimatta puhjeta. Itselläni kaikki eteni nopeasti. Minulla oli nänni painunut vähän sisään(minusta se ei näyttänyt oudolta, miehestä näytti ja hän ”pakotti” mut lekuriin.) Samantien otettiin kuvat, ultra ja näyte, kahden päivän päästä todettiin pahalaatuinen kasvain. Minä en ole kerennyt pysähtymään, en vieläkään tajua, että tämä kävi. Ehkä siksi kun tunnen voivani niin äärettömän hyvin. Leikkauksen jälkeen pystyin heti kävelemään pitkiä lenkkejä, nyt eka sytostaatti takana (ja vieläkään en osaa ajatella itseäni syöpäpotilaana). Siitäkään ei oireita, seuraava hoito ensi viikolla. Tiedän, että jossain vaiheessa varmaan vaikeuksia tulee, mutta en suostu silti niitä odottamaan. Oma positiivinen mieli on toistaiseksi auttanut niin paljon, omalla kohdalla voisin sanoa, että se on kaiken a ja o.
  Siksi, varsinkin kun kyselet, onko toivoa ja olet ahdistunut, niin ota se uä.
  Sairaalassa ollessa juttelin parin naisen kanssa ja heillä ei mammossa ollut näkynyt mitään, ultrauksessa oli löytynyt syöpä. Tuo ei minulle tullut mieleenkään, jostain syystä olen pitänyt mammoa niin satavarmana juttuna. Voimia sinulle!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.