Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #47834
  aitimutteri 65
  Osallistuja

  Huoli paino laskee, miehelläni on todettu maksasolusyöpä,lääkitys Nexavare hoidolla ainoa vaihtoehto,pian ensimmäinen 112 tab. syöty, vielä ei näkynyt TT kuvauksissa olisko pureutunut kasvaimeen,3viikkoa oli lähes syönyt Nexavare tabletteja.
  Ruokaa ei voi syödä isoja määriä,koska maksa on kookas ja se painaa ruokalaukkua,Lihaproteiinia on alettu laittaan lisäravinnoksi siinä proteiinipitoisuus 96%

  Olen tutustunut täällä vuoden 2012 julkaisuun jossa neuvottiin niiden pahojen sivuvaikutusten varalle että Tummelia jalkojen ja käsien iho-oireisiin ym.

  Syöpäpolilla ei kovinkaan hyvää valistusta tähän painon laskun estoo, missä ravitsemusneuvontaa Syöpäpotilaalle on saatavana. Olisin kiitollinen jos saisin kokemuksia saman sairauden kanssa kulkeville.

  . Elämää jatkoajalle toivotaan !

  #48934
  Myy79
  Osallistuja

  Itse sain sairaalasta syöpäpotilaan ravitsemusoppaan. Toki en ole asiantuntija teidän tilanteeseenne, mutta sairaalan henkilökunnalta kannattaa kysellä aina, kun tulee epäselviä asioita. Ei ole tyhmiä kysymyksiä! Näin minulle ainakin sairaalassa sanottiin, että pienimmissäkin asioissa kannattaa kääntyä kysymyksillä sairaalan puoleen. Oma leikkausosastoni on ainakin 24/ 7 auki. Voimia ja aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

  #49244
  Hanne17
  Osallistuja

  Syöpäpolilla ainakin Meilahdessa on oma ravitsemusterapeutti, kysy aikaa sinne. Antaa tarkkoja ohjeita ja tietoa. Hyvää kevöttö!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.