Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #69051
  virpijoe
  Osallistuja

  Hei onko kellään kokemusta kyseisestä toimenpiteestä.
  Miten sujui, auttoiko ja mitä hoitoja joudutte jatkamaan toimenpiteen jälkeen.

  #69244
  ronja
  Osallistuja

  Hei,
  Mulle tehtiin ko. leikkaus tasan 2 vuotta sitten. Tehtiin myös avanne.Leikkauksesta toipuminen oli rankkaa mielestäni. Teholla olin viikon ja sairaalassa olin vain 3 viikkoa ,koska kaikki meni niin hyvin, sanottiin. Ensimmäinen magneettikuvaus tehtiin kuukausi leikkauksesta. Sytostaatit aloitettiin.

  Vuosi sitten taudistani tuli parantumaton ja nyt on tiputushoidot lopetettu tehottomana. Vointi ollut laidasta laitaan , vaihtelee päivittäin. Toivon, että sinulla menee paremmin.

  Onnea ja voimia leikkaukseen, mikäli se edessä. Päivä kerrallaan siitä toipuu. Leikkaus on parantavaa hoitoa siihen uskon. Halauksin, Ronja

  #69481
  ronja
  Osallistuja

  Virpijoe, tehtiinkö sinulle hipec leikkaus jo? Kuulisin mielelläni mitä sinulle kuuluu ja kokemuksiasi leikkkauksesta mikäli se on tehty.

  Mulla on ensi viikolla CT kuvaus ja loppukuusta lääkäri. Hipec leikkauksesta on reilut 2 vuotta. Kohdallani tuo leikkaus on pidentänyt elinaikaani. Sen on lääkäritkin todenneet. Leikkaus oli iso ja vaati pitkän toipumisen mutta se kannatti. Olen kiitollinen Meilahden lääkäreille,että sain sen leikkauksen. Se ei ollut itsestään selvyys.

  Näin koen vaikka syöpäni etenee ja on parantumaton. En oikein kestä hoitoja ja ei nuo sytostaatit ole niin tehonneetkaan kuin aina hetken kukin. Yritän kaikin voimin pitää itseni toimintakykyisena jotten joudu sairaalaan. Haluan olla kotona niin kauan kuin mahdolllista. Tämä katala tauti on vaan voittamassa ja se jurppii raskaasti mutta minkäs teet. Olen onneksi saanut elää suht pitkän elämän. Olen yli 60v ja lapset ovat omillaan. Sen puoleen tunnen, että olen työni ns, tehnyt. Lapsenlapsenkin ehdin nähdä. Siitä olen kiitollinen.

  Toivotan kaikille hyviä kivuttomia päiviä. Nautitaan joka päivästä niin hyvin kuin vain voidaan
  Lämpimin ajatuksin ja etähalauksin, ronja

  #69482
  sophiabyrne
  Osallistuja

  Kiitos, että jaoit nämä tiedot. Pidän blogikirjoituksesta todella paljon. Olet todella jakanut ihmisille informatiivisen ja mielenkiintoisen blogin. animal crossing animal crossing

  #69483
  kristtiina
  Osallistuja

  Hei, kuinka kauan kotona kannattaa kärvistellä erittäin huonossa olossa? Sytotiputus oli läheiselläni 3 vrk sitten, nyt tabletit. Ei saa syötyä mitään ja huono olo koko ajan (ei oksenna mutta melkein). Jo hoitoja odottaessa ollut vaikea syödä ja hb matala. Ottavatko sairaalaan nesteytykseen tai muuhun kuinka helposti? Kolemuksis kellään?

  #69484
  kristtiina
  Osallistuja

  Ja tuli sitten väärään viestiketjuun, pahoittelut! En saa poistettua.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.