Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #71634
  Patterimies62
  Osallistuja

  Sain eilen diagnoosin Haimasyöpä. En tiedä siitä vielä tämän edempää. Selviämis %, taitaa olla aika pieni.

  Mitä kokemuksia teillä on tästä syövästä?

  Alle 60v mies

  #71636
  elmo2020
  Osallistuja

  Minö sairastuin viime keväänä samaan. Pystytäänkö sinut leikkaamaan?

  #71702
  Tehari
  Osallistuja

  Äitini sai diagnoosin loppukesästä 20. Jokusen kerran sytoja muttei oikein kestänyt niitä. Joutui käytännössä vuodepotilaaksi ja infektioita jne.

  Lopetti hoidot alkuvuodesta koska ei halunnut olla vuodepotilas loppuelämänsä.

  Viikko sitten kävivät polkupyörillä meillä, parin kilometrin matka. Tänään kävin vuodeosastolla katsomassa. Muutos on suuri.

  #71922
  elmo2020
  Osallistuja

  Minkä ikäinen hän on? Sain itse myös samoihin aikoihin diagnoosin kuin äitisi.

  #71968
  Tehari
  Osallistuja

  Äiti oli 66, tänä vuonna olisi tullut 67.

  #71979
  Olaus
  Osallistuja

  Sain diagnoosin viime syksynä. Sitten stentti, jotta ihon keltaisuus poistuu, sytostaatteja, sytostaatteja, sytostaatteja, sytostaatteja ja sädehoitoa, leikkaus, sytostaatteja… Olen edelleen hengissä. Sattumalta tapasin syksyllä kaksi ihmistä, joiden isät olivat parantuneet haimasyövästä ja edelleen elossa 20 ja 30 vuoden takaisesta diagnoosista huolimatta. Keltaisuutta lukuun ottamatta hoidoista on ollut enemmän vaivaa kuin itse taudista. Tosin henkisesti tämä yli puoli vuotta on ollut melkoinen polku.

  PS Jäin juuri eläkkeelle. En ole tupakoinut enkä käyttänyt hasista. Olen kaiketi myönteinen ihminen. Kun joku tuolla oli sitä mieltä, että elämäntavoilla saisi haimasyövän.

  #72229
  Hani71
  Osallistuja

  Puolisoni/paras ystäväni sai diagnoosin 29.5.2021 ja nyt ollaan jo siinä pisteessä, että lasketaan yhteisiä päiviä. Minä koitan luopua ja rakkaani koittaa luovuttaa.. ei anna armoa tämä tauti kummallekaan.

  #72773
  Irak
  Osallistuja

  Puolisoni poismenosta tulee kuluneeksi pian 2 vuotta. Hän menehtyi 3 kuukautta haimasyöpädiagnoosin saatuaan. Olimme ulkomailla. Oli elämäni kauhein tehtävä kääntää ja kertoa lohduton lääkärinlausunto kivuista jo kärsivälle puolisolle.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.