Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #72254
  Jallero
  Osallistuja

  Tapan tässä parhaillaan aikaa lähteäkseni kolmannen viikon toiseksiviimeiseen sädetykseen. (Ja muutama tunti sitten kävin terveyskeskuksessa piikityttämässä itseeni toisen Enanton Depot Dual 11,25 -annoksen; niitä on reseptillä jäljellä vielä vajaaksi kahdeksi vuodeksi.)

  Ehdin jo todeta, että eilen Propo ry:stä – http://propo.fi – saamani ”Potilaan lomake” Excel-lomake tuntuu toimivan myös Google Sheetillä. Näyttää äkkiseltään olevan hyvä työkalu omien hoitojensa ja niiden tulosten seurantaan. Itse sitä toki pitää päivittää.

  Pari kertaa olisi jo Propon jäsenenä voinut osallistua vertaistukiryhmän Teams-virtuaalitapaamiseen, ovat vaan menneet sädehoitojen kanssa päällekkäin eli se vertaistuki/tieto on vielä itse kokematta.

  Jäseneksi liityttyäni sain myös mahtavan ERS-tietopaketin postissa (ja valtaosan siitä myös digitaalisena). Jo pelkästään niiden arvo itselleni on enemmän kuin vuoden jäsenmaksu…

  Että kaikki ERS-potilaat: liittykääpä Propoon, niin saadaan yhä enemmän vertaistietoa ja -tukea liikkeelle niin virtuaali- kuin ihmisten keskeisiinkin tapaamisiin. Ja myös Propon Facebook-ryhmään ”Eturauhasyöpäpotilaiden Propo -ryhmä”. Eli sellainenkin siis on olemassa.

  Ja nyt kännykän kaleneri muistutti, että on aika alkaa starttailla kohti sädehoitolavettia.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.