Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #44434
  Kuura50
  Osallistuja

  2008 leikattu kilpirauhasen syäpä luokka V joka oli tullut ulos kapselista. Imusolmukkeet puhtaat. 2009 epäiilys hennosta etäpesäkkeestä keuhkoissa. 2 isoa radiojodihoitoa. Syöpä arvot koko ajan lievästi koholla. 3/2016 höylätty virtsarakon syöpä, joka ei ärhäkkää lajia. Kesäkuussa ei uutta kasvua. Marraskuussa kyljen vuoksi ultrassa, jossa sitten katsottiin myös virtsarakko, ei epätasaisuutta, joten se ok.

  Maaliskuusta 2016 alkaen oikean kyljen kipu/särky (ei lihasrevähtymää) samoin vasemman kyynärpään kipu ja särky. Ei golf eikä tenniskyynärpää, lääkärissä ja fysioterapiassa kuljettu, ei selitystä.
  Kivut ja säryt voimistuneet. Vasemman kyynärpään särky säteilee ranteeseen saakka. Kyljen kipu ylävatsaan ja yläselkään. Munuaiset ok. Maksa ym. verikokeet ok. Ylävatsan ultra ok. Sappi leikattu joten sekin ok. Lääkärin tunnustelussa kyljessä kipeä kohta alimman kylkiluiden kohdalla. Tästä röntgen, mutta alimmat kylkiluut eivät tässä näkyneet. Kyljen ultra, ei selitystä. Ultralääkäri kyllä sanoinkin, että tämä ei ole oikea tapa tutkia kylkiluita.
  Haluaisin tietää minkälaista on luustokipu.
  Särky on jatkuvaa ja välillä pahempaa, johon syön särkylääkettä. Rasitus pahentaa. Jokapäiväsiet toiminnot pystyn tekemään. Tämä särky ja kipu vaan laittaa hermot tiukalle.

  #44454
  Juse
  Osallistuja

  Jos ei yleisellä puolella selviä niin kannattaisiko sinun käydä yksityisellä varmaan olisi hyvä selvittää kivun syy.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.