Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #73191
  Pohjanpoika
  Osallistuja

  Minulla on todettu pienehkö hyvänlaatuinen kasvain eturauhasessa- Se on todettu tuseerauksen yhteydessä, mitään koepaloja tai kuvauksia ei ole tethy. Virtsan tulon kanssa on ollut ongelmia ja käytän siihen nyt lääkettä joka on helpottanut. Psa oli viime kesänä matala. Sitten leikattiin nivustyrä joka ei ollutkaan tyrä vaan joku rasva lipooma. Leikkauksen jälkeen tuli valtava verenvuoto, alamaha musta sukuelimiä myöten. Lipoomaa ei tutkittu, onko hyvän vain pahanlaatuinen, lääkäri laittoi poistetun lipooman roskiin, josta on tehty potilasvahinkovakuutukseen ilmoitus. Verenvuodon vuoksi tehtiin uusi puhdistus leikkaus jossa sitten verenvuoto tyrehtyi.

  Nyt sitten oli verta virtsassa aika paljon, wc:n pytty värjäytyi punaiseksi ja edelleen aamuisin oikea kives on kipeä ja kova. Tämä kiveskipu on ollut pidempään ja lääkäri käsin sitä tunnusteli eikä löytänyt mitään vakavaa. Virtsarakko on vuosi sitten ultrattu, mutta tuolloin ei näkynyt poikeavaa. Hb on ollut pitkään matala, välillä alle viitteen. Nyt olen syönyt rautalääkettä ja hb edelleen alle viitteen. Varastorauta ferritiini oli 15 ja rautalääkkeen syönnin myötä 53. Folaatti ja b12 vitamiinit nyt ok joita syön purkista lääkärin määräyksestä, olivat matlahkot, jotka nyt kuitenkin hivenen laskeneet Olen iältäni 71 vuotias.
  Mitähän tämä voisi olla? Olisiko jollain jotain vastaavaa ollut?

  #73192
  Pohjanpoika
  Osallistuja

  Vielä jatkoa, että isäni kuoli virtsarakon syöpään ja äidiltäni on poistettu virtsarakko. Syytä äitini virtsarakon syöpään en tiedä, mutta hän myöhemmin menehtyi paksusuolen syöpään joita oli suolessa 2 kpl.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.