Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #37531
  Ylläpito
  Avainmestari

  Kaksi sairaanhoitajaopiskelijaa etsii haastateltavia opinnäytetyöhönsä. Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijat hakevat haastateltavia työhönsä, jonka aiheena on ”Omaisen keinot tukea keuhkosyöpää sairastavaa läheistään.”.

  Tässä välitetyssä viestissä vielä tarkemmat tiedot ja yhteystiedot :

  ”Tarkoituksemme on kuvata, millaisilla keinoilla omainen voi tukea keuhkosyöpädiagnoosin saanutta läheistään. Opinnäytetyömme tavoitteena on, että työn tuloksia voitaisiin hyödyntää keuhkosyöpää sairastavien potilaiden omaisten tukemisessa. Toivomme, että työmme sisällöstä on myös apua sairaanhoitajille.

  Haluaisimme haastatella omaisia/ läheisiä (hyvä ystäväkin käy). Haastattelut suoritettaisiin pääkaupunkiseudulla, tarpeen tullen lähialueetkin käyvät. Haastattelut tapahtuisivat nyt maaliskuun aikana 2016. Tarkoituksena olisi haastatella kasvotusten, mutta olemme valmiita myös Skype-keskusteluun. Meillä on myös mahdollisuus liikkua Helsingin ulkopuolelle. Huom. keuhkosyöpää sairastavan pitää olla HUS:in potilas. Haastattelu vie aikaasi noin 30min eteenpäin.

  Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista, ja osallistumisen voi keskeyttää missä tahansa vaiheessa.
  Jos kiinnostuit tai tiedät jonkun jolla olisi kiinnostusta, minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla [email protected], tai puhelimella 040-5744618.

  Kiitos jo etukäteen!

  Ystävällisin terveisin: Emmi Uosukainen”

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.