Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #71819
  SVVV
  Osallistuja

  Läheiseni sairastui haimasyöpään. Haimasyöpää ei voida leikata. Läheiseni on laihtunut ja selkä kipeä. Muita oireita ei tietääkseni ole. Haimasyöpä todettiin pari viikkoa sitten. Kauankohan läheiselläni on elinaikaa? Kokemuksia?

  #71853
  Tehari
  Osallistuja

  No tota viime elo-syyskuun vaihteessa saatiin diagnoosi että haimasyöpä. Ei voida leikata, oli mikroskooppisen pieniä pisteitä keuhkoissa sekä selkärangan jossain siellä. Syksyllä aloitettiin sytot, joista äiti meni sen verran huonoon kuntoon että oli lähes/käytännössä vuodepotilas kunnes taas olis pitäny mennä uuteen hoitoon. Hän lopetti hoidoissa käynnit alkuvuodesta. Tulee väkisinkin mieleen että mitä järkeä on sytostaattihoidoissa josta joudut sairaalakierteeseen kun kaikki infektiot on heti kropassa kun vastustuskykyä ei ole yhtään ja niillä saadaan lisää elinaikaa jotain kuukausia. Ihminen vaan kuitenkin kärsii hoidoista ja lopussa kuitenkin itse syövästä. Noh joka tapauksessa.. Nyt alkaa olla todella huonossa kunnossa. Ikävä todeta mutta tuskin on juhannuksena elossa.

  #73977
  ToivoaJaValoa
  Osallistuja

  Hei SVVV, voimia sinulle. Koska kirjoitin toukokuussa 2021, arvelen, että paljon on tapahtunut sen jälkeen. Äidilläni todettiin syöpä v.2008, luultavasti se oli alkanut sappitiehyistä, kenties haimasta. Kun diagnoosi varmistui syyskuussa, hän eli enää muutaman kuukauden. Äidillä oli muitakin sairauksia, joten hänen kehonsa ei enää kestänyt taistella syöpää vastaan. Ja kenties olisi ollut vaikeaakin.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.