Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #73417
  petrooli
  Osallistuja

  Eka sytohoito oli 14.6. ja eilen alkoi hiukset tippua, oon itkeny ihan hulluna, kun tuntuu niin pahalta. Koko hiton syöpäkasvain hässäkkä on menny niin kauheella vauhdilla lyhyessä ajassa et ei kerkiä pää mukaan. Pääsiäisen jälkeen leikattiin eka iso kysta munasarjoista, jossa se syöpä sitten oli, muutama viikko eteenpäin ja leikattiin imusolmukkeet ja nyt sitten nää sytot. Kolmesta kaks vielä edessä ja hiukset tippuu… Koska ne kasvaa takasin? Lähteekö ripset ja kulmatkin? Mitä muita vaivoja vielä tulee? Kertokaa te mulle kun mistään en mitään tiedä… Aikasemmin en oo ollu ees kipee koskaan.

  #73418
  Rae
  Osallistuja

  Hei Pettooli .

  Tervetuloa tänne meidän muiden saman kokeneiden joukkoon. Jos jaksat, niin lueskele vaikkapa aiempia kirjoituksia ja kokemuksia munasarjasyövästä.

  Kyllähän itse diagnoosi on aika tärsky. Sitä kyllä päässään pyörittelee pitkään.
  Sinulla ovat hoidot nyt hyvässä mallissa, onnittelen siitä.
  Kysyit hiuksista: itsellekin oli iso juttu se, että hiuket lähtivät, kulmakarvat ja ripset harvenivat…. Varmaan siksi, että muutos on niin konkreettinen.

  No, kun viimeisen syton saat, nin n. kuukauden päästä pukkaa sänkeä.
  Voit vaikka suunnitella aivan uuden kampauksen… . Itsellä vaihtui lookki täysin uuteen ja lyhempään.
  Jänä muuten, että useimmille näin hiuksensa menettäneelle lyhyt tukka sopii tosi hyvin. Harkitse!

  Vaikka nyt tuntuu raskaalta, niin sinullekin koittaa se aamu, kun syöpä ei ole ensimmäisenä mielessä. Joten toivon jaksamista♥️

  #73419
  petrooli
  Osallistuja

  Kiitos Rae, tänään pääsin jo piipahtamaan peruukkiliikkeessä, vaikka ajan sain vasta torstaille. Liikkeessä oli aivan ihana nainen joka tosi ymmärtäväisesti jaksoi kuunnella ja jutella vaikka vollotin sieläkin, on varmaan nähny meitä joskus ennenkin. Kiva et hiukset alkaa kasvaa niinkin nopeasti, mä kun pelkäsin et siihen menee kuukausia.
  Tänään oon huomannu, et päänahka on kipee, kuuluukohan sekin asiaan?

  #73420
  Rae
  Osallistuja

  Hei taas.

  Hirveitä nuo minun kirjoitusvirheeni, kun olen puhelimella naputellut… . No jos nyt parempaa tekstiä…. Yritän korjailla.

  Minulla ei päänahkassa tuntunut mitään, talvella kyllä palelsi nuppi. Jalkapohjiin jäi neuropatiaa. Seuraan josko menisi ohi, kun lääkitykseni loppuu…
  Ripset ja kulmat kyllä palasivat myös. Eli en tarvitse tekoripsiä

  #73421
  petrooli
  Osallistuja

  Kiva et palasivat, nuo karvat siis. Toivottavasti jalkapohjatkin paranee.
  Mullakin alkaa vähän tää hiustenlähtö shokki helpottaan, vaikka pahaa tekee edelleen harjatessa. En tiedä miten pystyn loppukarvat ajeleen siiliks ‍

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.