Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 177)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #51534
  Myy79
  Osallistuja

  Heissan kaikki!

  Sellaista tässä kyselen, että milloin teillä alkoi hiukset kasvamaan viimeisen hoitokerran jälkeen? Mulla on reilu kuukausi viimeisestä hoitokerrasta ja hiuksina sellainen harva ja ohut ” vauvakarva”, joka ei kasva kuin tietyn pituiseksi. Sitä oli jo sytohoitojen aikoihin.

  #51984
  kesanto
  Osallistuja

  Heippa Myy 79 en osaa vielä vastata kysymykseesi,mut esitän sinulle vastakysymyksen,kun sinulta lähti hiukset lähtikö ihan nahkatukaksi?kun minulta alkoi tukkia lähteä toisen hoitokertaa jälkeen parturi veti koneella kaikki ,mut sänky jäi olenkin tässä mietiskellyt, lähteekö sänky vielä ei ole lähtenyt tuntuu kuin vähän kasvaisi, ensiviikolla kolmas hoito,kyllä minä uskon että saat kauniit hiukset kunhan aika kuluu,voimia t.kesanto

  #52014
  Myy79
  Osallistuja

  Hei Kesanto! 🙂

  Kiitos kysymyksestäsi. Mulla lähti suurelta osin hiukset ihan nahkapääksi asti. Päälaelle jäi sellainen 10 cm suorakulmainen alue, josta ei omat hiukset lähteneet. Ne oli kyllä huonosti kiinni päänahassa, mutta eräs kampaaja sanoi mulle, että niitä ei silti kannata nyppiäkään pois, koska päänahka ärtyy ja voi tulehtua. Saa nyt nähdä, että tippuuko ne pois uuden karvan tieltä. Lisäksi mulla alkoi jo hoitojen aikana kasvamaan sellainen hyvin ohut vauvakarva tyyppinen tukka , joka oli hyvin harvaa ja sitä on päässä vieläkin. Mulla lähti tukka ihan suurina tukkoina 2. sytohoitokerran jälkeen. Itse sitten ajoin pääni sängeksi omalla koneella. Sairaalassa sanoivat, että hiukset kyllä kasvavat, mutta milloin hiukset alkavat kasvaa uudestaan, niin se on sitten yksilöllistä. Voimia sinullekin!

  #52884
  kesanto
  Osallistuja

  Heippa Myy minullakin on omaa sänkyä vaikka kuinka paljon lähinnä takana,parturi hankkia minulle siilin leikkasi kun lähti niin suurina tukkia et inhottava kun kampa aina tukkeessa,minullakin on hento vauvantukkaa tossa päälaella, eilen oli kolmas hoito saanähdä miten vaikuttaa,noihin karvoihin, mut se on vaan kosmeettista,enemmän tällähetkellä jänskättää noi hoidot,olen ollut tänään yllättävän pirteä ihan hirvittää millainen on huominen,mut voihan se olla et kunto pysyykö hyvänä

  #52894
  Myy79
  Osallistuja

  Moips Kesanto! 🙂

  Mulla noi voinnit menneet hoitojen jälkeen niin, että yleensä pari päivää hoitojen jälkeen olin pirteämpi ja sitten sen jälkeen vointi romahti niin, että olin tosi väsynyt seuraavat 5 päivää. Sitten taas alkoi olo vahvistua pikku hiljaa ennen seuraavaa hoitoa. Toisin sanoen eka viikko hoitojen jälkeen oli raskain. Vitos ja kutos hoitokerta olivat sitten kaikista väsyttävimmät. Mulla on alkaneet ripset ja kulmakarvat tulla esiin jo ihan kunnolla! Mulla ripset ja kulmat lähtivät myöhemmin, vasta neloshoitokerran jälkeen. Käy aina mahdollisuuksien mukaan happihyppelyllä. Ulkoilu voinnin mukaan piristi ainakin minua aina hoitojen keskellä.

  #54264
  kesanto
  Osallistuja

  Heippa Myy 79 ajattelin kysyä mitä hiusrintamalle kuuluu?itsellä Juhannuksen jälkeen neljäs hoitokertaa ,ripset ja kulmakarvat toistaiseksi paikoillaan,hiuksiin tyngät alkaneet vähän kasvamaan ihan tyhjiä alueita aika vähän.Vointi tällähetkellä aika hyvä ,toivottavasti pysyykin , olen tosi paljon kiinnittänyt huomiota ruokailuun,kerroin lääkärille et olen aamusmuutiin alkanut laittaa pinaattia,et hemoglobiini nousisi lääkäriä vähän hymyilytti ja hän sanoi et kun pinaatti alkaa kyllästyttää kokeile jotain muuta,sen jälkeen hän sanoi et ei sillä mitä syö paljon pysty noihin arvoihin vaikuttamaan ,no mene ja tiedä mukavaa Jussin odotusta t. Kesanto

  #54344
  Myy79
  Osallistuja

  Heissan Kesanto 🙂

  Mulla ripset ja kulmat on nyt kasvaneet ihan kunnolla 🙂 Ripset on tuuheemmat kuin mun omat oli vaikka ei nekään huonot olleet .Hiukset on kasvaneet epätasaisesti ja tosi hitaasti, mutta alkaneet kasvaa kuitenkin. Mun oma tukka oli paksu. Saa nähdä, mitä nyt tulee. Joo, mulle sanottiin myös sairaalassa, että ei syömällä oikein pysty vaikuttamaan veriarvoihin esim. valkosoluihin. Mukavaa juhannusta sinullekin!

  #54384
  Miska
  Osallistuja

  Myy ?

  Sanoinko, en sanonut, mutta sanoin kuitenkin (silloin kun sinulta lähti kaikki karvat), nimenomaan ainakin ripsistä. että niistä tulee vielä hienot! Nops. Sen jälkeen arvuuttelin vaan hiusten väriä. Mahdatkohan muistaa. Olipa nyt kiva lukea, että ennuste ”osui ja upposi”. Nyt vielä toivotaan niitä vahvoja hiuksia, olisihan se kaiken jälkeen ansaitun anteliasta.
  Hämärän hyssyä on ja vettä tullut roikaamalla… sellaisestakin huolimatta hyvää aatonaattoa (onpa joulumainen sana) ja tietysti tultuaan nyt sieltä, Itse Juhannusta !! – Miska

  #54514
  kesanto
  Osallistuja

  Heippa Myy 79 minulla näyttää kuin hiukset olisi kasvamassa vaikka vasta kolme hoitoa takana,maanantaina neljäs,alkaa jo hatuttamaan mut ei auta,ei niitä hoitoja oikein voi keskeyttääkään.vaikka lääkäri sanoi et syöpäsoluja ei todennäköisesti enään ole.sanoit et sinulta lähti kulmakarvat ja ripset vasta neljännen kerran jälkeen jännityksellä odotan mitä tuleman pitää toki kaikillahan noi myrkyt toimii erilailla Jussin jatkoja vaikka kylmää onkin.

  #54524
  kesanto
  Osallistuja

  Ajattelin kirjoittaa vielä noista neuropatia oireista,vaik ei ne hiuksiin liitytään, en ole asiantuntija mut välillä menee sekaisin verenkierto ja neuropatia ,neuropatia on ymmärtääkseni hermorata vaurio ,miten hermorata ja veronkierto liittyy toisiinsa,jos joku viisaampi valottais. Minulla noi sormenpäät ja varpaat on sen näköiset kun niitä olisi kauan liotettu vedessä vaikka tuppaavat kuivumaan ja tuntuu kuin iho olisi elotonta vaikka ajoittain kivut on kovat,näillä mennään eteenpäin kun ei muuta voi.

  #54534
  Myy79
  Osallistuja

  Heissan kesanto!

  jep, kaikilla noi myrkyt tuntuu toimivan eri tavalla. Itsekin ajattelin hoitojen alussa ( 1 ja 2 hoitokerta), kun mulle tuli allerginen reaktio , että jätän koko hoidot kesken, kun v….tutti niin paljon, mutta onneksi en jättänyt kesken. Loppuhoidot sitten menivätkin ihan ok 🙂 Noista neuropatiaoireista kannattaa kysellä sairaalan henkilökunnalta. Itselläni kevyt liikunta voinnin mukaan oli hyvä juttu, samoin saunassa saippuaisilla käsillä pohkeiden hieronta, piikkipallolla ( muovinen) hieronta ja saunassa jalkojen nostaminen makuuasennossa seinää vasten ja siinä makoilu. Noi toimi mulla.

  #54544
  Myy79
  Osallistuja

  Miska 🙂

  Juu, oot kyllä melkoinen ennustaja. Hyvää juhannusta sinullekin ja muille!

  #55714
  kesanto
  Osallistuja

  Heippa Myy,mitä kuuluu tänne hius,karva rintamalle ?mulla on maanantaina viides hoito kerta eli toisiksi viimeinen,ripset ja kulmat edelleen tallella,en usko et enään lähtee,hiukset alkaneet vähän kasvamaan,parin millin sänky tulee varmaan tosi koomista takana tummempi edessä ihankkia vaalea, kovasti kaipaan omia hiuksia ei tarttis aina pipo päässä kulkea tuota peruukki en tykkää pitää !enkä onhan klanina kehtaa kulkea,kovasti kaipaan sitä aikaa kun olin terve!taas tuntuu et alkaa mieli mennä vuoristorataa ahdistaa ja itkettää pitäis ottaa itseä niskasta kiinni ja lähteä ulos,näyttää tulevan lämmin päivä. Jaksuja… . .

  #55724
  Myy79
  Osallistuja

  Heippa Kesanto!

  Ymmärrän kovasti, että kaipaat kovasti aikaa kun olit terve. Itsekin ajattelin niin hoitojen aikana. Ajattele, sulla enää yksi hoitokerta edessä, mahtavaa! Itse kuljin kaljuna, kun en kokenut peruukkia luontevaksi. Kerran menin työhaastatteluun peruukki päässä. Mulle tuttavat kyllä sanoivat, että peruukki näytti tosi aidolta mun päässä. Itsellänikin mieli meni vuoristorataa hoitojen aikana ja olin/ olen ollut hoitojen jälkeenkin itkuinen. Vihavaihe/ ahdistus oli erityisesti hoitojen aikana ja itkuisuus tuli hoitojen lopussa ja hoitojen jälkeen. Nyt on alkanut helppottaa 🙂 On ollut selkeästi helpompia päiviä! Usko pois , aurinko paistaa vielä sinullekin. Kannattaa kuitenkin purkaa omia ajatuksia puhumallakin. Se on auttanut itseäni kuin myös tämä foorumi. Onneksi naapurissani asuu muutama syövän läpikäynyt ja olemme käyneet hyviä keskusteluja. Mielestäni ei kannata olla liian ankara itselleen ja vaatia olemaan reipas jos sitä ei ole. Hyvä silti olisi, että ei jää tulee makaamaan ja elämä taas voittaisi.

  Mulla hiukset on lähteneet kasvamaan tosi hitaasti. Se kasvaa epätasaisesti pään alueella, mutta pikku hiljaa se on vahvistunut ja kasvaa laajemmin. Joku tuttavani sanoi, että hänellä kesti puoli vuotta ennen kuin hiustenkasvu/ laatu palasi normaaliksi.

  #55734
  Myy79
  Osallistuja

  Muualla kehossa karvat kasvavatkin jo ihan normaalisti.

  #56544
  ml
  Osallistuja

  Ekasta doketakselista on vajaa viikko. Odottelen tässä hiusten lähtöä. Hoitaja sanoi että kahden viikon kuluttua irtoaa ja piti kummallisena pelkoani että hiukset ei enää koskaan kasva takaisin. Jossain sivuvaikutusjutussa kumminkin sanottiin että yleensä hiukset kasvaa takaisin. Mun mielestä se tarkoittaa että joku voi jäädä pysyvästikin kaljuksi. Siksi haluan käyttää kylmähattua. Ei mua kyllä haittaisi sekään että hiukset pysyisi päässä koko hoidon ajan 3xdoketakseli+ 3xCEF.

  #56554
  Myy79
  Osallistuja

  Heippa ML!

  Kyllä mäkin pelkäsin hoitojen aikana kun hiukset lähtivät tukkoina, että tulevatko hiukset enää takaisin. Siihen pelkoon ei auttanut sairaalan hoitajien sanat, että he eivät ole koskaan nähneet henkilöä, jolle tukka ei olisi kasvanut takaisin.

  Mun kohdalla viimeinen hoitokerta oli 3,5 kk sitten. Hiukset ovat kasvaneet hitaasti, mutta ne ovat laadultaan erilaiset kuin omat alkuperäiset hiukseni. Hiukset ovat hoitojen jäljiltä pehmeät ja kiharat. Kulmakarvat ovat myös ohuemmat, mutta ripset ovat alkuperäiset. Mun yksi tuttu sanoi, että sillä kasvoi omat alkuperäiset hiukset puoli vuotta hoitojen jälkeen. Aluksi nekin olivat kiharat. Saa nähdä, muuttuvatko hiukseni vielä.

  Joskus ärsytti ihmisten kommentit, kun sanoivat, että eikö hiukset ole sivuseikka, kun sentään on elossa. No tottahan se on, että siitä saa olla kiitollinen, että on elämä ja saa elää, mutta kyllä mä tulin tosi surulliseksi, kun hiukset lähtivät. Hiusten lähtö ei mun mielestä ollut sivuseikka vaan merkittävä asia.

  #56564
  Myy79
  Osallistuja

  Jotenkin noi kulmakarvatkin on harventuneet . Ne oli tässä välillä vahvemmat.

  #57204
  kesanto
  Osallistuja

  Heippa,mitä kuuluu hius rintamalle ,itse kovasti odottelen et sais hiukset päähän hoidot nyt takana ja hiukset vois jo kasvaa.Toisaalta ilmat viilenee aikamoista vauhtia kohtaan kaikki kulkee pipo päässä,ei niin erotu massasta,olen urakalla alkanut hävittää turhaa tavaraa,haluan ilmaa ympärilleni jos sit olis helpompi hengittää.Olen aina ollut syksyihminen tulis vaan kuulas ja kuiva syksy,vois olla enemmän ulkona.kaikkia hyvää kaikille.

  #57314
  Myy79
  Osallistuja

  Heippa kesanto!

  Jotenkin tuntuu, että hiukset ois alkaneet vahvistua ja se on hyvä. Taipuisat ovat edelleen. Oma alkuperäinen hiuslaatu oli jäykempää. Kulmakarvat on vieläkin huonolaatuisemmat ja haaleammat kuin omat alkuperäiset. Omani olivat paljon tuuheammat. No, saa nähdä, parantaako aika niitä. Toivon niin.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 177)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.