Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #63021
  HanneM
  Osallistuja

  Hei,

  Isäni on sairastanut kaksi vuotta lymfoomaa. Lymfooma on uusiutunut nyt kaksi kertaa aivoihin. Viimeisin löydettiin kaksi viikkoa sitten jolloin saimme kuulla, että enää ei ole mitään hoitoa tarjolla.
  Elinaikaa ei osata sanoa, puhutaan kuukausista.
  Itse olen 26-vuotias ja olen todella läheinen isäni kanssa.
  Löytyisikö täällä ketään, jolla olisi kokemusta samasta sairaudesta? Taikka ihmistä, joka on muuten tällaisessa toivottomassa tilanteessa ja haluaisi jakaa ajatuksiaan kanssani?

  #63551
  Karo2325
  Osallistuja

  Hei Hanne,

  Olen todella pahoillani isäsi tilanteesta.
  Voin samaistua toivottomaan ankeuteesi myös, äitini 62v sai kesän alussa diagnoosin aggressiivisesta aivosyövästä (glioblastooma g 4) joka levinnyt isolle alueelle ja leikkausta ei voida tehdä, ennusteita ei olla annettu muutakun että tilanne ei näytä hyvältä ja sytokuurit meneillään. Ensi viikolla taas lääkärille meno kuulemaan tilannetta ja pelottaa ihan tajuttomasti aina nämä… Itse olen 23vuotias ja myös tosi läheinen äitini kanssa. Voit laittaa minulle spostia, itsekin vertaistukea tarvisin.
  [email protected]

  #64236
  kinski
  Osallistuja

  Mieheni sairasti aivolymfoomaa neljä vuotta sitten ja parani. Silloin jo keskustelin uudesta hoidosta lääkärin kanssa, jos normi hoidot eivät auta. Tätä hoitoa sai vain Oulusta. Oletko kuullut / lukenut asiasta. Mieheni on nyt 72v.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.