Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #73247
  Kantahame
  Osallistuja

  Pääsiäisenä huomasin kyhmyn rinnassa ja 3.5. oli mammografia + ultra. Rintasyöpähän se.. lääkäri kertoi tulokset 6.5. ja pyysi olemaan yhteydessä K-H KS jos olo muuttuu ennenkuin sieltä otetaan yhteyttä. Nyt kuumeilua 4 pv, kylki ja kainalo kolottaa, särkee.. Sairaanhoitaja vain pahoitteli että on niin kovin kiire heillä. Keskiviikon palaverissa ehkä käsittelevät minun asiaa tai sitten ensi viikolla. Sh oli 100% varma että kuume ei liity syöpään mitenkään. Ei kuulemma voi liittyä. Tätä samaa kuumeilua oli maaliskuussa ja siitä 1.5 vkoa niin kyhmy tuli esiin.
  Onkos kanssasisarilla ollut kuumeilua? jotenkin pelkään että on oire mahdollisesta etäpesäkkeestä tai yrittää sellaista kehittää.

  #73380
  Kantahame
  Osallistuja

  Leikkaus oli 7.6., osapoisto. Kuumetta ei enää ole ja olo on ollut tosi hyvä. Hieman aristusta, varsinkin kainalon alueella. Kainalosta poistettiin yksi vartija imusolmuke (tulehtunut) mutta jos oikein käsitin, ei ole siitä eteenpäin levinnyt. Nyt taas odotellaan 3 viikkoa syöpäpolin aikaan ja 4 vkoa kirralle.

  #73381
  Rae
  Osallistuja

  Itsellä aikanaan oli kahdessa imusolmukkeessa kasvainta. Silloin lähti kaikki solmukkeet ja rinta…
  Eli jos sinulla ei ole syöpäsoluja vartijasolmukkeessa, niin kuulostaa hyvältä. Vaikka sana syöpä itsessään on pelottava.
  Luulen, että selviät sädehoidolla, joka on ”kevyempi” hoito kuin sytot. Nahka vain joutui koville.

  #73432
  Kantahame
  Osallistuja

  ..liian vähän leikkasivat. Rinnassa on edelleen syöpäsoluja, mutta ei leikata heti uudestaan. Ensin sytot ja sitten säde ja sitten uusintaleikkaus. Outo järjestys minun mielestä. Onkos muilla kokemuksia?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.