Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #65464
  Maksamies
  Osallistuja

  Moikka kaikille! Halusin tulla tälle palstalle kertomaan kun ei se muillekaan palstoille oikein sopinut. Kerron hieman tilanteestani. Minulta otettiin vasta verikokeet joissa paljastui että maksa-arvoni eli P-ALAT on todella korkea eli 951 kun viitearvo on alle 50 miehillä. Tämän jälkeen lääkäri määräsi minut uusiin veritesteihin missä kartoittetiin maksa-arvoja enemmälti. Myös P-GT oli todella korkea eli 221. Tässä testien välillä kului aikaa pari päivää. Jälkimmäisiin testeihin P-ALAT arvo oli laskenut 860 mikä on kuitenkin edelleen äärimmäisen korkea.
  Ihmeellistä on etten käytä laisinkaan alkoholia! Lääkityksestäni kerrotakoon että käytän opamoxia 2*15mg, tenox 1*20mg, ketipinoria 100mg yötä vasten. Lisäksi olen syönyt noin kolme kuukautta lyricoita ja päivä annostukseni on 150mg nykyisin. Aion lopettaa sen parin päivän päästä.
  Olen syönyt luontaistuotteita ja vitamiineja nyt 15 vuotta todella suuria annostuksia koska olen luullut niitten olevan oikotie onneen ja terveyteen. Lopetin heti tulokset saatuani kaikki vitamiinit ja erikoisvalmisteet mm.arginiinin, kreatiinin, sinkin ja vitamiinit ym.
  Poltan tupakkaa ja yritän nyt lopettaa senkin. Pituuteni on 174cm ja painoni on 102kg joten minulla on varmasti myös rasva-maksa mutta nuo arvot P-ALAT 951 ja P-GT 221, en niitä itse osaa selittää. Onko täällä kellään aiheeseen liittyvää kerrottavaa, olisin iloinen jos jollain olisi tietoa onko kyseessä maksasyöpä?

  #65479
  Salamatkustaja
  Osallistuja

  Hei Maksamies!

  Enpä valitettavasti tiedä mitään aiheestasi, mutta haluaisin kuitenkin lohduttaa ja tsempata sinua.
  Ei kaikki ole varmaankaan mennyttä! Ei kirvestä kaivoon näin alkumetreillä, oli kyseessä sitten mikä tahansa!
  Minun mottonani: ’Niin kauan, kun lääkärit eivät sano asioiden olevan huonosti, ne ovat hyvin’.

  #65482
  Tottahan se oli
  Osallistuja

  Maksamiehelle -> olen samoilla linjoilla Salamatkustajan kanssa! Lisäksi Suomessa on maailman parhain lääketiede ja terveydenhoito.

  #65489
  Kuura50
  Osallistuja

  Voimia sinulle maksamies. Itse aikoinaan käytin myös näitä luontaistuotteita ja olin menettää munuaiseni. Tämän jälkeen en ole edes katsonut luontaislääkkeiden puoleen. Minä selvisin siitä ja kun selviäisi vain nyt näistä syövistä.

  ”Suomessa on maailman parhain lääketiede ja terveydenhoito” en ole kovin vakuuttunut. Jos otetaan kolmekertaa päänmagneetti kuvat ja kaikissa kuvissa näkyy tuumori takakuopassa ja nyt neljäs kuvaus jossa sitä ei näkynyt ollenkaan ja lääkäri sanoo, että ei sitä kasvainta ole koskaan ollutkaan.
  Kyllä luottamus terveydenhuoltoon horjuu. Hyvä kun ei olisi, mutta kun oireet vain pahenee, joka mielestäni kertoo kyllä ihan toista. Tämä pään kasvain ei ole itselläni vaan läheiselläni.

  #65496
  Tottahan se oli
  Osallistuja

  Korjaan edellistä tekstiäni eli oletan ja olen ymmärtänyt, että Suomi on maailman parhaimpia lääketieteen ja terveydenhoidon osaajia.
  Kuura50 -> Olen pahoillani läheisesi tilanteesta.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.