Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #36651
  Ylläpito
  Avainmestari

  Syöpäjärjestöjen viestintä välittää seuraavan tutkimuspyynnön:

  Itä-Suomen yliopisto, Diakonia-ammattikorkeakoulu ja Turun yliopisto tutkivat yhdessä keväällä 2016 Internet-välitteisen tuen toimivuutta.
  Tervetuloa vastaamaan kyselyyn, jolla selvitetään, miten potilaat ovat saaneet tukea verkkopalveluista:
  https://www.webropolsurveys.com/S/B9687C0EB57E5708.par

  Tutkimuksella selvitetään internet-välitteisen tuen merkitystä tukea hakevien ihmisten elämässä.
  Vastaukset analysoidaan tilastollisten menetelmien avulla, joten yksittäistä vastaajaa ei voida vastauksista tunnistaa.

  Tutkimuksesta vastaavat professori Juho Saari Itä-Suomen yliopistosta, dosentti Sakari Kainulainen Diakonia-ammattikorkeakoulusta ja dosentti Niina Junttila Turun yliopistosta. Lisätietoja tutkimuksesta: [email protected]

  #47084
  Myy79
  Osallistuja

  Itse ainakin olen kaivannut tällaista verkossa olevaa vertaistuki keskustelufoorumia. Tämä on hyvä keino läpikäydä omaa sairautta, saada tukea. Se tuntuu kurjalta, että täällä tuntuu olevan kovin hiljaista… Tällaista samankaltaista vertaistukifoorumia ei taida minkään muun järjestön piirissä olla.

  #48574
  Myy79
  Osallistuja

  Miten sitten verkkopalvelu on tukenut minua? Itse ilmaisen itseäni mm. kirjoittamalla ja se toteutuu täällä hyvin. Lisäksi täällä , kun ihmiset vastaavat viesteihin niin saa itsekin uusia näkökulmia tähän elämään syövän kanssa. Miten muut ovat kokeneet asioita ja se avartaa myös omaa ajatusmaailmaa. Lisäksi jos joku muu on kokenut samoja asioita, niin se lohduttaa kun jollain muulla on vastaava kokemus. Tulee tunne, että ei ole yksin tunteittensa ja ajatustensa kanssa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.