Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #35921
  helris
  Osallistuja

  Hei
  Sain munatorven karsinosarkoomadiagnoosin noin vuosi sitte, stage III a. Edelleen kemot päällä, kun tuntuu, että hoito ei pure.

  Haluaisin vaihtaa kokemuksia toisten karsinosarkoomapotilaiden kanssa. Meitä ei liene kovin montaa Suomessa, kun ei tapauksia maailmallakaan ole kovin paljon.

  #36291
  Patti73
  Osallistuja

  Moikka !

  Minulla on ilmeisesti synoviaali sarkooma, tarkempi tyypitys vielä kesken. Yhtä kaikki sarkooma ja juttukaveria kaipailen. Tällä hetkellä aivan pihalla koko jutusta. CT- kuvat otettiin perjantaina ja tulevana keskiviikkona on lääkärille aika. Silloin kuulen koko tilanteen ja hoitosuunnitelman. Mikäli juttuseura eri diagnoosilla kelpaa, niin laita viestiä tulemaan. Kovin hiljaiselta tämä palsta vaikuttaa, mikä on hyvä, jos syy on se ettei kukaan enää sairastu syöpään….muttei taida johtua siitä.

  #36551
  helris
  Osallistuja

  Hei
  juu, hiljasita on täällä eikä varmaan voi oikein kahdenkeskistä keskustelua edes käydä.

  Sarkoomat ovat kai vähän eri asia kuin karsinsarkoomat, ilkeitä tauteja molemmat. Missä se sinun sarkoomasi on? Ja joko on hoitosuunnitelma tehty, ensin kai leikkaus ja sitten myrkyt päälle.
  Missä olet hoidossa? Itse olen TYKS:ssä, ja nyt olen saanut sytoja jatkuvasti jo yli vuoden. välillä on vaihdettu, kun edellisen teho on lakannut. Tähän asti on menyt hyvin, ei juuri sivuvaikutuksia, mutta nyt alkaa olla hankalia iho-oireita käsissä ja jaloissa . Olen saanut Caelyxia neljä kertaa kuukauden välein, ja viimeisimmän mällin jälkeen alkoivat hankaluudet.

  #43974
  elimiamore
  Osallistuja

  Hei Helris, mun äidillä sama syöpä kun sinulla ja sama stage. Onko sinulle tehty leikkaus vai vain sytostaattihoitoja?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.