Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 22)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #47224
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Heipä vaan kaikille.

  Taas on aikaa mennyt kun on viimeksi tullut kirjoiteltua, mutta kun ei ole oikein mitään tapahtunutkaan. Hoidot jatkuu tasaisena ja elämä soljuu tasapaksuna. Mikä on kyllä hyvä asia.
  Hoidot siis jatkuu vielä kolme tai neljä kuuria ja sitten tauonpaikka. Tällä hetkellä kuurien määrä on 18 ja vuosi on mennyt. Katselin juuri viime keväältä olevia kirjoituksia, että näihin aikoihin oli tauti kehitellyt uusia kasvaimia ja lääkäri oli ehdotellut uusia lääkkeitä. Oli se hyvä että tuli uusiin lääkkeisiin suostuttua. Nyt on tilannne ihan toinen. Suurin osa kasvaimista hävinnyt ja pidempi tauko edessä.

  No nyt on jo elimistökin ruvennut antamaan periksi myrkyille. Toipuminen tuntuu kestävän vähän kauemmin kuin ennen ja nivelet ovat alkaneet oireilla tipan jälkeen, mutta ei mitään järisyttävää muutosta, Onneksi. Näiden kanssa kyllä pärjää.
  Jatketaan siis hilpeinä kevään odottelua ja kesän ilmaantumista.

  #47254
  Myy79
  Osallistuja

  Hei Kangasalan ukko!

  Kiva kuulla , että sinulla on taukoa tulossa hoidoista ja suuri osa kasvaimista saatu kuriin. Saa elimistökin paremmin aikaa toipua taas kovista hoidoista. Itselläni hoidot ovat ohitse toukokuun puolella , jos mitään takapakkia ei tule. Melko hyvin hoitoni ovat edenneet tähän asti. Kiitollinen olen siitä. Tulevaisuudessa syövän uusiutumisen pelko on tietysti ahdistavaa, mutta aika näyttää, miten sen ajatuksen/ tunteen kanssa sitten eletään. Aurinkoista kevään odotusta kaikille!

  #47314
  Juse
  Osallistuja

  Hei myös täältä kaikille.
  Kiva kuulla Kangasalan ukko että suunta on parempaan onhan ne semmosia myrkkyjä että ei ne varmaan kenenkään kohdalla ihan oireettomaksi jää sivuvaikutuksiltaan itselleni taisi jäädä tuo jaloissa oleva kiusa samoin sormepäihin.Toivotaan Myy79 että jatkossakin hoitosi sujuu hyvin itse olin tässä hiukan masentunut kun jouduttiin 6kk;a varhentamaan tähystystä mutta onneksi kaikki hyvinja suoli ok eikä TT-kuvissakaan varjoaineen kera ollut mitään.mutta joka päivä on voton puolella kun ei ole uusiutunut mikä todellakin alitajunnassa silti tulee olemaan.Niin hän ne sanoo että se apina selässä on loppuelämän mutta ollaan valosin mielin kesää kohti mennään päivät pitenee ja sitten taas kohta pääsee marjametsään ja sieneen ja kalassakin käytävä jossain välissä.Aurinkoista ja iloista kevättä minunkin puolesta kaikille.

  Juse

  #47554
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Heipä vaan kaikille.

  Hyviä uutisia pukkaa, vielä yksi tippa kerta ja sitten alkaa hoitotauko. Toukokuussa olisi sitten ct-kuva ja jos muutoksia ei ole, mihin lääkärin kanssa uskotaan, niin sitten tauko jatkuu kesäkuun ja niinedelleen. Juteltiin asiasta ja lääkärikin sanoi uskovansa että tauko sujuu hyvin kun hoidolla ollaan saatu hyvä vaste ja kasvaimet hyvin häviämään.

  Täytyy sanoa että minulla on helpompaa tämä eläminen kun ei tarvitse miettiä uusiiko tauti, tiedossa kun on se että eroon tästä en pääse.On mukavaa kun saa näitä hyviä uutisia että hoidot tepsii ja saa lisäaikaa nauttia elämästä. Kuolemaakaan en ole suuremmin murehtinut kun ihminen voi kuolla niin moneen asiaan että ei ole mitenkään varmaa että se on syöpä joka minut vie. Meillä jokaisella on oma aikansa täällä ja ei kukaan tiedä koska se lähtö tulee.

  Kevät se kohisten etenee ja mökki kautta innolla odottelen, kesä reissu Italiaan on taas tilattu ja sitäkin odotellaan innokkaasti. Mieli on kevyt ja olo onnekas kun taas hyviä uutisia on tullut.
  Kaikille hyvää kevään odotusta ja nautitaan joka päivästä mikä on meille suotu.

  #47854
  Juse
  Osallistuja

  Huomenta Kangasalan Ukko,
  Hieno reissu sulla edessä hyvät uutiset on aina mieltä piristäviä eilen oli niin lämmin vaikkakin tuulinen päivä että pesasin auton pihassa nyt odottelen viestiä milloin saan moottorisahan hakea huollosta jotta pääsee pärryyttämään tontille pitäs kaataa muutama koivu.Kotipaikallakin kunhan kelit sallii käytävä puuhommissa, kuntoilla olen pystynyt ja kävelylenkkejä tehnyt on vaan jotkut metsäautotien pätkät tosi jäisiä viime viikolla sain kaksi kertaa sen 10000 askeleen rajan rikki jota ne tolkuttaa että päivässä pitäisi askeltaa.
  Hyvää kevään odotusta minunkin puolesta ja naatitaan elämästä.

  #48464
  Moglian
  Osallistuja

  Kontrollin aika. Ens viikolla TT ja sitä seuraavalla lääkäri. Vaikea keskittyä töihin kun ajatukset pyörii tässä että mitähän TT-kuva tällä kertaa kertoo. Järki sanoo että kaikki on hyvin. Sormin tunnusteltavat imusolmukkeet on kaikki ihan huomaamattomia. Vointi on normaali. Mieli vaan levoton.

  #49004
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  tervehdys kaikille.

  Moglianille toivotan onnea TT-kuviin. Toivotaan että tauti on pysynyt aloillaan.
  Itsellä on nyt kaksi viikkoa viime tipasta ja nyt voi alkaa nautiskeleen lomasta. Viime tipassa tämä lomakin tuli, elimistö otti itseensä paljon voimakkaammin lääkkeistä. No onneksi nyt on aikaa toipua.
  Iho alkoi halkeilemaan oikein kunnolla ensimmäistä kertaa, ei auttanut rasvat eikä mikään, onneksi nyt jo paranemassa, ruusu-aknekin villiintyi oikein kunnolla.
  No nuokin nyt paranee sitten omia aikojaan.
  Kevään lämpimien kelien odotus tässä jatkuu ja kesäkin kohta jo alkaa.
  Sellaista tänne.

  #49064
  kesanto
  Osallistuja

  Heippa Kangasalan ukko,sydämmestäni toivon sinulle hyvää lomaa sinä olet sen ansainnut.Kun sais edes osan tosta sinun positiivisuudesta elämäni olisi paljon helpompaa.nauti lomastasi mut niinhän sinä teet t.kesanto

  #49124
  Moglian
  Osallistuja

  Kiitos K. Ukko ja kaikkea hyvää sinulle lomalle!! Toivottavasti iho, nivelelet jne palautuu pian. Minäkin sain sytoista ihoon kutisevia, paksuuntuneita kohtia joita sitten rasvasin bepanthenilla.

  Ei ihan parhaita uutisia tullut. Kasvaimia on useita vatsassa ja keuhkojen välikarsinassa. Kaulalla yksi. Kaikki kuitenkin on pieniä ja koska vointi on hyvä niin hoitoa ei aloiteta. Puolen vuoden päästä on seuraava TT. Tässä minun taudissa voi jopa olla niin että kasvaimet on syksyllä pienentyneet. Tai pysyvät samana.

  No nyt kuitenkin aika vaikea tätä on käsitellä. Mietityttää ja vähän masentaakin. Toisaalta tässä ei ole mitään hätää ja vointi on hyvä.

  Päivä kerrallaan. Pitää uskaltaa elää tästä möröstä huolimatta.

  #49154
  Myy79
  Osallistuja

  Voimia sinulle Moglian taisteluusi !

  #49674
  Moglian
  Osallistuja

  Kiitos kaunis, Myy. Puhuin tuossa että kasvaimia on useita. Suurentuneita imusolmukkeita siis on useita eli ihan virallisesti ne ei välttämättä ole kai kasvaimia. Ja ihan peruspirkoksi oloni tunnen niin ei huolia periaatteessa.

  #49694
  Miska
  Osallistuja

  Moikka Moglian,

  On onni, että tunnet olosi siksi peruspirkoksi ja, että vointisi on hyvä. Sydämestäni toivon, että tilanne pysyisikin edes tuossa, alkamatta yhtään enempää rehottaa. Älä masennu, minäkään en masentunut, vaikka kun sädehoidoissa totesin hoitsulle, että ”kyllä minun kelpaa” (sisältäen monenlaista), niin hän minulle vastasi, ettei sinun mitään kelpaa, sinulla on syöpä. Mietityttihän se taas ensin, mutta sitten laitoin mietteet sivuun, koita sinäkin… -Miska

  #49754
  Myy79
  Osallistuja

  Hei Moglian!

  Itselläni oli myös imusolmukkeet isoja, mutta niissä ei ollut syöpäsoluja.

  #49874
  Juse
  Osallistuja

  Kaunis on ilma +10 varjossa lumet lähtee silmissä mutta johan se lupaili kylmenevää loppu viikosta.Syksyllä olisi Breemenin reissu lapset alkoi touhuamaan mennään ihan keskenämme kun haluavat näin.Puolisonsa jäävät lapsenlikoiksi, muutenhan tässä lykkii ihan mukavasti ruoka maistuu hyvin jne. koittakaahan jaksella itse kukin tahollaan.

  #49894
  Miska
  Osallistuja

  Juse,

  Olet kyllä Juse niin ihanan positiivinen tapaus, että saat kaikesta huolimatta varmaankin monet hyvälle tuulelle. Kiitos sinulle ja aurinkoa majaasi ! -Miska

  #49904
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Heipä vaan kaikille.

  Mukava lueskella teidän juttuja, hyvää pöhinää tuntuu olevan ilmassa. Hieno homma Juse että reissua pukkaa, reissulla on helpompi irrota arjen asioista, ja sitä on mukava odottaa. Eilen
  oli ct-kuva ja viikonpäästä on lääkäri käynti, nähdään jatkuuko loma vai mitä tapahtuu. Mukavasti on ruvennut toipumaan lääke rumbasta, iho on jo melko hyvin parantunut, ukko vaan on pilkullinen kuin leppäkerttu. Vähän tossa kuntoiluakin herättelin henkiin mutta vielä pitää hetken odottaa. Nivelet paukkui ja rutisi niin että kuullosti siltä että kohta raajat irtoo. Väsymyskin on ollut melkoinen mutta sekin lienee johtuu siittä että nyt on aikaa levätä ja levätty on.
  Kevät hommia on tässä pikkuhiljaa aloiteltu ja tehty rästiin jääneitä hommia. Viikon tässä nyt joutuu vielä odottamaan että saa tietää kesän ohjelmiston. Ei vielä ole viitsinyt paljoa suunnitella kun ei ole varmuutta mitä tapahtuu.
  Miskalle voisin todeta että hyvä asenne sinulla on, itselle kävi syksyllä niin että lääkäri katsoi asiakseen todeta ” kai sinä muistat että tämä on parantumaton”, ilmeisesti olin kai lääkärin mielestä liian huoleton potilas. No kyllä se taas pani miettimään mutta tein samoin kun sinä ja siirsin mietteet syrjään. Eipä tämä murehtimalla muuksi muutu.
  Eipä tässä tämän kummempia kuulu, kevät se rullaa, tosin hitaasti, eteenpäin ja kesä jo kolkuttaa ovella. Koittakaamme kaikki jaksaa eteenpäin vaikka välillä vähän tökkii.

  #49914
  Juse
  Osallistuja

  Moikka,ensiksi kiitos Miskalle mukava kuulla jos minun höpinät saavat edes jonkun hyvälle tuulelle ja tottahan se on niin kuin Kangasalan ukko totesi ei nämä murehtimalla lopu.Itse opin silloin kun jäin eläkkeelle ja olin suunnitellut kaikenlaista että turha on mennä liikaa suunnittelemaan.Ja ei se väsymys ole ihmekkään on nämä hoidot sen laatuisia että kyllä ne jokaista niitä läpikäyvää ja ne kokenutta vie oman toipumisaikansa.Minäkin olen päässyt kuntoilemaan ja 2-3 kertaa viikossa tietyt lihasryhmät käyn läpi viime kesänä ostettu pikkutakki tuntuu hartioista tiukalle ettei vaan tulisi liian gotleettiseksi.Nyt tein puuhommia ja sitten kantelin pökkelöt pinoon n.1m pituisia ja paksuimmat yli 20cm niin tulipa alavatsan lihakset kipiäksi mutta äkkiä nuo toipui tuosta.Ranteethan mulla on osaluudutettu joten nekin hieman tuo omaa rajoitusta esim kuntoiluun penkkipunnerrusta ei tangolla pysty tekemään.Kevät kulkee kompuroiden mutta eiköhän se siitä iloksi muutu, voimia teille hoitoja jne. läpikäyville kirjuutellaan ja eihän se haittaa jos muustakin kirjoittaa kuin sairaudesta.

  Kevät terveisin Juse

  #49934
  Miska
  Osallistuja

  Tervehdys Juse (nimim. Gotleetti) ja
  Kangasalan Ukko,

  Juse, olen kanssasi mieltä, että haitaksi ei voi olla, jos välillä irtautuu kirjoituksessaan vähän muihinkin asioihin. Kyllä sen verran on hyvä taakkojen väliin keventääkin. 🙂

  Ja K.Ukolle (mitä, siitähän tuli Kukko!): On paljosti samaa sarjaa nuo meille kommentoidut totuuden töksäykset. Mutta, mielestäni voidaan näyttää huolettomiltakin sen kerran kun siltä tuntuu. 🙂

  Sitten omaan omituiseen itseeni. Huomasin tuossa, että palaneet paikat ovatkin pisamoituneet. Non-ni, lapseksi jälleen, sillä silloin minulle aina tuli auringon polttamat kasvot, niin silloin kasvot, täyteen pisamia.
  -Miska

  #50844
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Tervehdys vaan kaikille.

  Kyllä aika lentää kun on kivaa. Ja lomat senkun jatkuu, elikkä hyviä uutisia oli tohtorilla. Kasvaimessa ei mitään muutoksia, etäpesäkkeitä ei ole tullut, loma jatkuu nyt juhannuksen jälkeiseen aikaan.
  Eli juhannuksen jälkeen seuraavat kuvat. Sitten taas katsotaan mikä on tilanne. Tohtorin kanssa sovittiin että soittaa tuloksista, tosin vasta sitten kun olin luvannut että en hyppää järveen jos tulee huonoja uutisia. Mukava tohtori, helpompaa hoitaa puhelimella ei tarvi raahautua sairaalalle.
  Olo ollut ihan hyvä, pieniä ongelmia lihasten ja nivelten kanssa ja suolistokin reistailee välillä. Lihaksisto ei oikein kestä pientäkään rasitusta kun alkaa jo kramppaamaan, mutta mennään hiljaa kuin se kuuluisa mummo lumessa.
  Olohan on siis erinomainen jos suhteuttaa siihen mitä pahimmillaan on ollut.
  Jatkakaamme siis hidasta paarustamista elämän tiellä.

  #51074
  Myy79
  Osallistuja

  Hei kangasalan ukko ja muutkin 🙂

  Ajattelin tässä vähän päivittää hoitojen jälkeisiä kuulumisia. Mulla on kulunut nyt 1 kk viimeisestä sytostaattihoito tiputuksesta ja olo on ihan ok. Kuntokin on alkanut pikku hiljaa palautua ( toki ei lähellekkään normaalia) ja eilen kävin pienellä lenkilläkin (hölkkä). Punttisalillakin olen myös käynyt vähän jotain pientä tekemässä ja sekin tuntui hyvältä. Paikat ovat kankeat, se täytyy myöntää. Muuten päivät ovat kuluneet ihan auringosta ja tavallisesta arjesta nauttiessa ja lepäillessä. Olen myös pikku hiljaa hakenut töitäkin. Halu normaaliin arkeen kova, mutta pikku hiljaa on hyvä edetä. Tähän asti uusiutumisajatus on käynyt välillä vain hetken mielessäni, mutta yllättävän vähän olen sitä pohtinut. Kai sitä pohti jo niin paljon hoitojen aikana, että ei enää tarvitse. Tunnetasolla en sitten tiedä, miten käy ennen kontrollia, joka on heinäkuun lopulla, mutta olen pyrkinyt ajattelemaan niin, että eläisin tätä hetkeä enkä liikaa murehdi tulevaisuutta. Muuten kauniit päivät menevät hukkaan. Hyvää kevään jatkoa kaikille !

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 22)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.