Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #64300
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Terve vaan kaikille.
  Jälleen kuukausi vierähtänyt joten päivitellään kuulumiset.
  Eli ei mitään uutta, lääkeiden lisäys ei haittavaikutuksia juuri pahentanut joten sillä saralla kaikki ok.
  Tämän kuun lopussa onkin CT-kuvien aika joten sitten on tiedossa kesän ohjelma.
  Nyt olikin kolmen viikon tauko kun on huomenna hammaslääkäri ja pitää olla vähän paussia myrkyistä ennen sitä.
  Muuten kevät on sujunut rauhallisesti, hoidoissa käyden.
  Jotta sellaista siis tänne.
  Eipä muuta kuin kaikille mukavaa kesän odottelua.

  #64456
  Myy79
  Osallistuja

  Hei kangasalan ukko!

  Kiitos samoin sinulle hyvää alkavaa kesää! Itsellä tässä alkaa kesäloma juhannuksen jälkeen 3 viikkoa. Vielä en ole suuremmin pohtinut, että mitä teen lomallani. Ehkä elelen vähän niinkuin fiilispohjalta 🙂 Uimassa ajattelin jo tällä viikolla käydä talviturkin heittämässä.

  #64689
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Heipä vaan kaikille.

  Taas on kuukausi vierähtänyt huomaamatta. Aika lentää kun on kivaa.
  Elikkä uutisten päivittelyä, CT-kuvat oli toukokuussa ja hyviä uutisia oli, maksan kasvaimet olivat alkaneet pienenemään taas. Kevään ne tuossa möllöttivät ilman muutoksia suuntaan tai toiseen. Lääkäri sanoi hämmästelevänsä että vieläkin löytyy vastetta vaikka olen näin kauan saanut samoja sytostaatteja. Hyvä niin.
  Kesä alkoikin siten että nyt on tippahoitoja vain kolmen viikon välein, kyllä olen nauttinut ylimääräisestä huiliviikosta. Muuten vointi on mainio lukuunottamatta samoja pieniä riesoja mitä hoidot tuo.

  Hammaslääkärissäkin tuli käytyä, eipä ollut muuta kuin hammaskiveä joka poistettiin ultraääni puhdistimella. Mukava homma kun ei enään millään piikeillä ja taltoilla raavittu.
  Hassua ujellusta se aparaatti piti, muuten kyllä miellyttävä hoitolaite. Pari kertaa vähän vihlaisi mutta entiseen verrattuna todella mukava toimenpide.

  Kesä onkin edennyt niin nopeaan että ei meinaa perässä pysyä. Tekemistä olisi paljon mutta olen keskittynyt pääasiassa lepäilyyn ja nauttimaan hyvistä ilmoista. Nyt sitä onkin hyvä tilanne kun on alkanut tuntumaan siltä että on jo tarpeeksi levätty. Onneksi tätä kesää jatkuu vielä jotta ehtii vielä kaikkea puuhaamaan.

  Sellaisia siis tänne, Maapallo pyörii radallaan ja kaikki tapahtuu ajallaan.

  Hyvää kesää siis kaikille, muistetaan nauttia Elämästä, oman jaksamisen ehdoilla.

  #66715
  Juse
  Osallistuja

  Huomenta,eikös se ole jo aika keväistä tämä meininki jotta kohta päästään kalaan ja alkaa ne maatalouskosmetolookinkin hommat (voi kauhia) aurinko paistaa ja hyvälle näyttää.Se on moro nyt kuntoilemaan ja saunan pesuun.

  Terveisin Juse

  #66716
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Morjensta Juse ja muut

  Mukavan keväistä on, risuja tuossa varovasti keräilin nurmikolta. Koivukin jo tiputteli mahlaa joten kesä tulee pikku hiljaa.Kohta sitä tosiaan pääsee möyryämään tuonne takapihalle.
  Ajattelin tässä tällä viikolla käydä katselemassa miten soutuvenho on talvehtinut. Vielä joutuu hetken odotteleen vesille pääsyä.

  Tänään oli aamulla leikkauksen lopputarkastus ja kaikki oli hyvin. Nyt sitten vain odotellaaan koska syöpikseltä otetaan yhteyttä. Selvisi että tiedot oli lähetetty jo 1.4 mutta eilen oli tullut syöpäosastolta kysely uuden lähetteen laitosta kun 1.4 lähetetty oli lukittu. Vetkuttelusta tulee jo mieleen että ei se vissiin olekkaan niin agressiivinen tuo minun syöpä.
  Sellaista siis tänne.
  Mukavaa kevään viettoa kaikille. Nautitaan päivän paisteesta.

  #66736
  Tottahan se oli
  Osallistuja

  Kylläpä tuli hymy huulille, kun näin Kangasalan Ukon päivityksen Kirjoitat niin leppoisasti ja hyväntuulisena, että se tarttuu. Mukavaa kevättä ja kesän odotusta sinulle Kangasalan Ukko ja muille myös ☀️

  #69155
  Juse
  Osallistuja

  Moikka,alkaa tuntua että Kangasalan Ukkoa (onko ettei koskaan)enää kuulu täällä pitkään ollut hiljaista?Kesähän se tulee saa nähdä millainen kun talvi oli tämmöinen itse pysynyt kunnossa kun nyt välttyisi tuolta koronalta.Syövän osalta tulee 5v täyteen joten loppu kontrolli tänä vuonna toivottavasti ei uusiudu mutta kukapa sen tietää.Aurinkoisia päiviä kaikille ja voimia kullekkin syövän kanssa painivalle.

  Tv.Juse

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.