Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #61051
  Kalaile
  Osallistuja

  Jaksaako kukaan enää vaihtaa mielipiteitä aiheesta.itse olen nyt vuoden sinnitellyt sytostaateilla,viikon päästä mietitään mitä seuraavaksi.täytyy vaihtaa uudet myrkyt ,kun menee teho tästä Alimtasta.hyvin olen sitä sietänyt , ei mitään ihmeempiä sivuoireita.nyt vähän jänskättää mitä tulee tapahtumaan.mulle on tehty selväksi heti että tämän kanssa mennään päätyyn asti.kiinnostais tietää kuinka pitkälle on kohtalotovereita pysyneet toimintakunnossa.

  #61101
  Myy79
  Osallistuja

  Hei kalaile!

  Minusta et valitettavasti saa vertaistukea, koska minulla oli munasarjasyöpä, mutta ajattelin ehdottaa sinulle yhtä asiaa. Oletko ottanut yhteyttä oman paikkakuntasi syöpäyhdistykseen? Itse löysin sitä kautta vertaistukihenkilön, jolla ollut sama syöpä kuin minulla ja olemme käyneet kahdenkeskisiä keskusteluja, joista on ollut hyötyä. Tällaista ehdotan sinulle. Syöpäyhdistykseltä voi löytyä vertaistukihenkilö/ tai ryhmä, jolla on kokemusta sinun syövästäsi. Syöpäsäätiön neuvontapuhelimeen soittamista kannattaa myös kokeilla. Itselläni on myös siitä positiivisia kokemuksia.

  #61111
  Kalaile
  Osallistuja

  Kiitos sinulle myy79 että jaksat kuitenkin vastata.olen syöpä yhdistyksen jäsen, mutta en kovin aktiivinen.ajattelin kokeilla myös täältä , kun kuitenkin tilastojen mukaan keuhkosyöpä on miesten toiseksi yleisin syöpä.

  #61121
  Myy79
  Osallistuja

  Hei kalaile !

  Toivon, että löydät täältä itsellesi vertaistukea. Täällä foorumilla on vain niin kovin hiljaista. Onneksi on kuitenkin jotain keskustelua ainakin itse saanut. Keuhkosyöpäpotilaille on myös oma facebook- ryhmä.

  #61161
  Kalaile
  Osallistuja

  Kovin hiljaista näyttää olevan ,jos me suomalaiset ollaan tämmösiä. Täytyy vielä odotella jos joku rohkea uskaltaa
  taa alkaa kirjoittaa. Tilanne on kuitenkin aika synkkä, kun ajattelee elämäänsä eteenpäin. On mentävä päivä kerrallaan ja elettävä hetkessä kiinni, kello tikittää nopeammin kuin monella muulla. Ehkä se on vaan niin vaikeaa turhaa asiasta enempää kirjoitella. Tyytyy vaan kohtaloonsa. Kiitoksia Myy vielä tiedoista. Jään odottelemaan jos joku rohkea kuitenkin….

  #61181
  Myy79
  Osallistuja

  Hei kalaile!

  Nyt sinulle tuli mahdollista vertaistukea. Tänne foorumille tuli yleistä syövästä- otsikon alle uusi keuhkosyöpäkokemus. Toivottavasti löydätte toisenne!

  #61191
  Kalaile
  Osallistuja

  Kiitoksia myy79.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.