Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #65649
  Kuura50
  Osallistuja

  Hei!

  2008 kilpirauhset leikattu papillaaris-follikulaarisen syövän vuoksi. Ei levennyt imusolmukkeisiin, mutta oli kasvanut niin suureksi, että syöpä oli tullut ulos ns. kapselista. Hento etäpesäke keuhkoissa, tästä kuitenkin lääkärit erimieltä.
  Tygl arvo koko ajan koholla ja noussut jonkin verran.
  Olisiko jollain tietoa tai kokemusta? Olen ollut pari vuotta saman suuruisella thyroxinin lääkityksellä. Nyt kuitenkin tsh lähtenyt nousuun, (se pyritään pitämään mittaamattomissa alle 0,01 kilpirauhasen kasvun vuoksi) T4v ylärajassa (ollut kokoajan) T3v hiukan laskenut ja tygl koholla. Mitähän tämä voisi kertoa.

  Vähän pelottaa, mitä tuleman pitää, vai olenkohan ihan turhaa huolissani.

  #65650
  Kuura50
  Osallistuja

  Korjausta edelliseen, että ths pidetään mittaamattomissa, koska suurempi tsh:n määrä piiskaa kilpirauhasen solun kasvamista elimistössä ja myös mahdollista syövän uusitumista.

  #65984
  Millamari
  Osallistuja

  Voi kurjuus, Kuura, ettet täällä ole saanut vertaistukea kilpirauhassyöpääsi. Oletko huomannut, että kilpirauhassyöpää sairastavilla on aktiivinen ja hyvä Facebook-ryhmä? Sieltä varmasti saat nopeasti vatsauksia. Ryhmä on oikein asiallinen ja kannustava. Minä olen sairastanut kipirauhassyövän vuosia sitten ja edelleen seurailen FB-ryhmää. Olen saanut sieltä hyvää tietoa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.