Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #70994
  KS5150
  Osallistuja

  Viime viikon ultraäänitutkimuksen perusteella rehdyn kivessyöpädiagnoosin jälkeen on tullut lueskeltua täältäkin tarinoita. Asiallisia ajatuksia ja hyviä vastauksia, niin päätinpä itsekin hakea pientä vertaistukea!

  Eilisen urologikäynnin jälkeen fiilikset olivat huomattavasti paremmat, kun oli vahvasti sitä mieltä, että pelkkä leikkaus tulee riittämään (eli ei olisi levinnyt), ja tyrmäsi omien luulotautituntemusten liittymisen tähän. Perusti tämän mm. kasvaimen hänen mielestä pieneen kokoon (41 mm UÄ:ssä, joka tosin ymmärtääkseni luokitellaan jo isoksi?). Ainakin haluaisin ajatella, ettei voi antaa näin positiivista statementia, ellei ole oikeasti sitä mieltä.

  Samalla otettiin iso liuta verikokeita. Omakantaan nyt päivittyneet tulokset ovat muuten erinomaisia (tai viitearvojen sisällä), mutta merkkiaineista AFP oli yli 540 (viitearvo 0-7). Ei ollut yllätys, että se on koholla, mutta kuulostaa hurjan korkealta ja sai kyllä eilisen itseluottamuksen hieman murenemaan.

  Olisi ollut kiva tuosta urologin kanssa lyhyesti puhua, mutta ei siis ymmärtääkseni ole tulossa soittoa tuloksista. Mietinkin millaisia AFP-arvoja muilla kivessyöpää sairastavilla on / on ollut? Auttaisi kovasti asian käsittelyyn saada joku tulkinta tai vertaiskokemus.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.