Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #50554
  Minne
  Osallistuja

  Onko täällä KLL sairastavia. Olen 64-vuotias nainen ja saanut diagnoosin -14 keväällä. Tilanne tällä hetkellä hyvvä ja hoitoja en ole saanut.
  Kontrollit TK:ssa puolivuosittain. Olisi kiva vaihtaa ajatuksia samaa sairastavien kanssa…

  T Minne

  #57534
  sini -50
  Osallistuja

  Hei!

  Olen 67-vuotias nainen ja sain KLL diagnoosin keväällä 2017.
  Elokuussa oli kontrolli ja seuraava on joulukuussa.
  Hoitoja en vielä saa. Tilanteeni on kanssa vielä hyvä.

  t sini-50

  #64273
  Taimiri
  Osallistuja

  Hei!
  Minulla diagnoosi elokuussa 2017. Kaksi kertaa kontrolli ollut, toukok. seuraava. Väsymys, hikoilu ja imusolmukkeet kaulalla oireena. Veriarvot normirajoissa paitsi leukosyytit kononnu joka testeissä.
  Olen 67-v ja muuten ollut terveenä.
  Tsemppiä kaikille syöpää sairastaville

  #64636
  sini -50
  Osallistuja

  Hei!

  Taas kontrollissa käyty. B-leuk arvo oli 19.5. Muut veriarvot normaalit. Seuraava kontrolli puolen vuoden päästä. Kuinka usein teillä on kontrollit?

  t sini-50

  #68234
  Ruskolilja
  Osallistuja

  Hei, sain KLL-diagnoosin elokuun lopulla -19. Kontrolli on tulossa marraskuun lopussa. Sain äskettäin myös astma-diagnoosin. Olo on kohtalainen, mutta väsynyt koko ajan kun teen sataprosenttista vuorotyötä. Kovasti mietityttää työajan lyhennys, kuntoutukset ja yleensäkin jaksaminen tulevaisuudessa. Olen 53-vuotias nainen. Näytän terveeltä, mutta väsyneeltä. Olen ymmälläni kun diagnoosin saamisen jälkeen elämäni on sisäisesti muuttunut, mutta ulkoisesti ei. Minulta ei enää useinkaan kysytä kuinka voin ym. Jostain syystä sitä hieman odotankin. Olen alkanut kyseenalaistaa ihmissuhteitani, käperryn sisäänpäin ja vain perheen merkitys tuntuu tärkeältä. Työterveydestä saamani tuki on ollut hyvää.
  Toivoisin kommentteja muilta KLL-potilailta elämän muuttumisesta. Ja suhtaudutaanko meihin potilaina, suhtaudummeko itse itseemme potilaina? Tämä on hämmentävä sairaus.

  #68308
  Minni
  Osallistuja

  Moi, olen 51-vuotias nainen.Tunnen samoja fiiliksiä kuin tänne kirjoittaneet. Sain KLL-dignoosin heinäkuun lopulla-19. Aloitin melkein heti työajan lyhennyksen fyysisen js henkisen väsymyksen takia.Se kyllä auttoi jaksamaan.On tämä hämmentävä sairaus ja aiheuttavaa hirveää epävarmuuden tunnetta tulevaisuudesta ja tätä on vaikeaa selittää myös muille ihmisille.Auttaa kyllä kun yrittää elää hetkessä.Paljon Tsemppiä kaikille

  #72203
  Ripa
  Osallistuja

  Heippa! Vieläkö tää ketju on aktiivinen? Tosiaan, onko täällä kokemuksia 30 vuotiaana tai alle diagnoosin saamisesta? Järkytys oli suuri ja sopeutua täytyy, vaikka jotenkin pelonsekaisin ja samalla rauhallisin mielin on sairaudenkuvaan perehtynyt..

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.