Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #43844
  Kuukkeli83
  Osallistuja

  Olen 35 vuotias ja vuoden ajan kärsinyt kovenevista alavatsakivuista ja ovulaatiokivut ovat käyneet sietämättömiksi. Kärsin myös välivuodoista, yhdyntäkivuista ja yhdynnän jälkeisestä ruskeasta vuodosta. Nyt kävin gynellä, joka kertoi kohdussa olevan jotain pielessä..ainakin kohdun limakalvo oli normaalia paksumpi: 15mm ja jostain suunnasta vielä paksumpi 17mm. Ensi viikolla olen menossa otattamaan näytteen kohdun limakalvolta. Pitääköhän tässä olla huolissaan vai ei..
  Onko kohtalotovereita?

  #48114
  teardrop
  Osallistuja

  Oletko lapista lähtöisin?

  #49464
  Miska
  Osallistuja

  Nyt onkin mielenkiintoista kuulla, mihin tuo Kyynelpisaran kysymys liittyy ? -Miska

  #66820
  Marja80
  Osallistuja

  Hei
  Minulla samanlaisia mietteitä.
  Rankasta opiskelusta kesätauko. Stressi hieman vähempänä.

  Minulla on ollut pitkä kierto mutta muuten ihan normit kuukautiset. Nyt sitten alkoi tiputteluvuoto joka kesti yli 2viikkoa. Menin heti käymään gynellä. Sanoi että limakalvot siistit. Ultrasi ja kohdun limakalvon paksuus oli 18mm eli normaalia paksumpi. Oikealla munasarjassa kysta. Kipua ei ole. Otti papa ja pipella näytteet. Nyt odotellaan tuloksia. Pelkään pahinta.

  #66850
  chilipippu
  Osallistuja

  Marja80, tiedän tulosten odottelun kauheuden! Kauanko sinulle sanottiin, että vastauksissa kestää? Itselläni meni noin kaksi viikkoa papa ja pipella näytteiden vastauksissa, limakalvoni oli kuitenkin paksuudeltaan huomattavasti paksumpi kuin sinulla. Toivottavasti pystyt vähän keskittymään muihin asioihin tässä odotellessa! Omalla kohdallani lopulta todettiin kohdun adenokarsinooma vuoden alussa ja asiat on edennyt erittäin hyvin ja nopeasti eteenpäin. Vertaistukea on siis saatavilla täältä tarvittaessa, toivottavasti kuitenkaan ei ole mitään vakavaa!

  #69585
  satu70
  Osallistuja

  Hej;-) Minulla todettu syövän esiaste kohdun limakalvossa,30-50% syöpäriski.Olen 50v ”nuori”.Vuotanut kuin saavi n.kymmenen vuotta. Puolitoista vuotta sitten poistettiin polyyppi kohdusta välivuotojen ja runsaiden kuukautisten vuoksi. Polyyppi ei osoittautunut polyypiksi mutta välivuodot loppuivat. Joulukuussa alkoivat taas välivuodot, aluksi vain lyhyesti mutta lisääntyvässä määrin.Ajattelin että polyyppi on uusiutunut, en silloin vielä tiennyt että mitään polyyppiä ei ollut, ja hakeuduin lääkäriin vasta puolen vuoden jälkeen. Olen ollut ihan sekaisin tiedon jälkeen. Minun piti vain nauttia ja juhlia synttäreitäni. Leikkausaika on ensi viikolla.Suunnitelmissa kohdun, munasarjojen ja johdannasisten poisto. Haluaisin kyllä pitää munasarjani.En tiedä onko pelottavinta korkea syöpäriski vai yhtäkkiset vaihdevuodet .Asun Ruotsissa ja minä myös en luota oikein hoidon tasoon.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.