Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #63822
  pumpkin
  Osallistuja

  Kuukautiseni loppuivat ensimmäisen sytostaattihoidon jälkeen 2012;olin tällöin 42-vuotias. Hoitojen jälkeen käytin Tamofenia syyskuuhun 2017 asti.

  Nyt emättimestäni vuotaa erittäin limaista rusehtavaa,veristä vuotoa joka pikkuhiljaa muuttunut kirkkaaksi vereksi. Myös hiivatulehdusmaista kutinaa ollut.

  Voivatko kuukautiset mukamas alkaa näin monen vuoden jälkeen uudelleen? Onkohan kyse jostain gynegologisesta vaivasta/pahimmassa tapauksessa syövästä?

  Minulla on kaikenlaisia erilaisia oireita;enkä tiedä mikä oire liittyy mihinkin,kun peräpukamani leikattiin viime syksynä ja sen jälkeen on ollut eriasteisia ulostamisongelmia; ummetusta,ripulia tai sitten joudun käymään monta kertaa vessassa päivittäin.
  Alaselkäkipuja;mutta siellä on myös nikaman siirtymä.
  Väsymystä;sairastan kaksi-suuntaista mielialahäiriötä;voi liittyä siihenkin.
  Olen reilussa 3kk:ssa laihtunut 14 kg,mutta olen selkävaivojen vuoksi myös laihduttanut tarkoituksellisesti.

  Leikkaamattomassa rinnassa sekä alavatsalla ollut jonkin aikaa tuntemuksia,joiden perusteella ennenmuinoin olisin sanonut,että pian alkavat kuukautiset.

  Olen hämilläni ja hiukan ahdistunut…hakeutuako gynekologille vai syöpäpolille?

  Onko jollakulla kokemuksia tällaisesta?

  #64136
  Sointu
  Osallistuja

  Samanlaisia vaivoja oli. Sain hoidettua gynellä. Kannattaa varata aika. Tamofen voi aiheuttaa ja kannattaa seurata säännöllisesti. Minulta leikattiin munasarjat ja kohtu pois. Lääke vaihdettiin sen jälkeen Letrozoliin. Tsemppiä sinulle!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.