Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #35421
  Sonde
  Osallistuja

  Lapsellani (6v tyttö) todettiin kyseinen sairaus, mikä tuli julki otsalle ilmestyneestä todella kipeästä patista. Koepalan ja lukuisten testien jälkeen diagnoosi selvisi ja hoidoiksi määrättiin 6kk sytostaatti (vinblastine) ja kortisoni (prednison) hoidot. Onko täällä kenelläkään kokemuksia kyseisestä sairaudesta ja hoidoista? Toivoisin jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea tässä asiassa, mutta sairaus on kovin harvinainen ja paljonkaan ei tapauskertomuksia netissä (eikä muuallakaan) ole tullut vastaan.

  #40551
  JenniH
  Osallistuja

  Vähän myöhään huomaan viestisi. Teillä tässä vaiheessa hoito jo varmaan pitkällä, loppusuoralla toivon mukaan. Pojallani todettiin sama sairaus 02/2015 hänen ollessaan 13-vuotias. Mieluusti kerron meidän kokemuksia, jos vielä kaipaat asiasta vertaiskeskustelua.

  #42431
  SaanaK
  Osallistuja

  Hei, haluaisin mielelläni kuulla myös kokemuksia. Pojallani todettiin kesäkuun lopulla Langerhanssin soluhistiosytoosi reisiluussa ja nyt hoidot meneillään 5.viikko myös vinblastine ja prednison. Nyt hoito arvio 6kk, mutta päiväkerrallaan mennään ja kohta nähdään onko hoito toiminut halutulla tavalla…

  #43734
  JenniH
  Osallistuja

  Hei Saana! Oikein mielelläni kertoisin meidän ”sairaskertomuksen”. Saako sinuun yhteyttä foorumin ulkopuolella, vaikka
  Sähköpostitse tai puhelimitse? (Toki tänne foorumillekin voin kirjoitella)
  Toivottavasti teillä on hyvä hoitovaste. Hoidot ainakin meillä olivat kortisonin osalta rankkoja. Voimia teille!

  #47644
  Sonde
  Osallistuja

  Hei. Huomaattekohan tätä viestiä vielä. Unohdin jo koko sivuston ja että laitoin tänne kysymyksen. Löysin yllättäen tämän nyt vasta taas uudelleen. Edelleen olisi kiva kuulla teidän molempien JenniH ja Saana kokemuksia. Tyttöni kävi läpi 6kk sytostaatti ja kortisoni hoidot ja nyt olemme käyneet kontrolleissa joka 3kk viime vuoden kesäkuusta saakka. Kaikki on mennyt hyvin, eikä uusia muutoksia ole tullut. Tosin pelästyimme viime vuoden marraskuussa, kun magneetissa näkyi kirkastuma molemmissa säärissä ja toisessa reidessä. Koepala otettiin, mutta se oli puhdas. Toukokuussa seuraava magneetti taas.

  Jos vain haluatte, niin minuun voisi olla yhteydessä vaikka sähköpostilla, kun asumme nyt ulkomailla. Osoitteeni on [email protected]

  Kiitos jo etukäteen!!

  #72626
  ivyseo
  Osallistuja

  Hei, haluaisin mielelläni kuulla myös kokemuksia.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.