Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #34261
  TuuliaK
  Osallistuja

  Moi!

  Minulla poistettiin oikea rinta 12/14 ja tehtiin LD-kielekeleikkaus. Komplikaatiot kesti 05/2015 saakka kunnes pääsin takaisin työelämään. Koko ajan on ollut ongelmana selän puolella tunnottomuus ja oikean puolen väsyminen niin ettei puolen päivän jälkeen jaksaisi enää yläkroppaa kannatella. Lisäksi rinta on tosi pieni ja aiemmin oli kerrottu että rasvansiirrolla homma hoituu. Kävin tänään kontrollissa ja lekuri kertoi ettei mitään taas puoleen vuoteen tehdä vaan pitää yrittää työnantajan kanssa keskustella kevyemmistä töistä. Johon totesin et miten toimistotöitä voi kevyempiin vaihtaa….

  Ennen leikkausta ja toukokuussa kontrollissa oli puhetta rintaan ja selkäpuolelle tehtävästä rasvansiirrosta ja ne ei nyt sitten käy. Lääkäri ehdotti toisen rinnan pienentämistä, joka tuntui aika uskomattomalle tässä vaiheessa kun muutkaan asiat eivät ole onnistuneet.

  Onko jollain vastaavia kokemuksia epäonnistuneista leikkauksista ja miten/ mistä olet saanut apua? Onko toisen rinnan pienentämisestä millaisia kokemuksia?

  #42614
  riha
  Osallistuja

  Olet jo varmaan päässyt jatkohoitoihin. Itselläni rinnanrakennusprojekti kesti ensimmäisestä ld leikkauksesta tatuointiin yhteensä 3v ja 9 kuukautta sisältäen kaksi rasvansiirtoa, silikonin ja toisen pienennyksen. Selkä on yhä tunnoton, mutta uusissa on jonkun verran tuntoa. Ekan leikkauksen jälkeen tikit vetivät siirtelen usean millin sisäänpäin, joten lopputulos oli alkuun lähinnä pusumunkki. Sekin korjattiinja nytolen ihan tyytyväinen. Kärsivällisyyttä kyllä tarvitaan : )

  #42764
  TuuliaK
  Osallistuja

  Tässä vielä odottelen korjaustoimia, nyt varattuna aika 15.9 toimenpiteeseen. Kovin ovat pitkäkestoisia hoidot. Ymmärrän ettei ole ns.akuuttia hoitotarvetta, mutta toisaaltaan jos pitää yrittää jaksaa olla töissä niin pollan puolelta alkaa tulla muuta akuuttia tarvetta… Oletko saanut tietoa onko tunnottomuus normaalia? Itse en ole saanut selkeää vastausta vaikka olen yrittänyt useaan otteeseen kysyä.
  Hyvä että olet saanut pitkän odottelun jälkeen apua, mukavaa syksyn jatkoa vai pitäiskö sanoa vielä loppukesän jatkoa?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.