Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #74828
  Olli Korvanen
  Osallistuja

  Aloitin Leuprorelin hormonihoidon 3 kk sitten. Nyt sain uuden 3 kk kestävän pistoksen. Alussa tuntui että jonkinlaista kipuilua lisääntyi lonkan seudulla ja voimakasta hikoilua on ollut. Toisena hormonilääkkeenä minulla Erleada päivittäin. On vähän vaikea päätellä mistä mikin kolotus johtuu. Verikokeessa pari viikkoa sitten PSA oli 3,3 ja Afos 96. Lääkäri piti tulosta erinomaisena huomioonottaen että joulukuussa PSA oli 414 (gleason 9). Muut veriarvot olivat hyviä. Itse toivoin että PSA olisi ollut pienempi, kuten olen näillä palstoilla lukenut. Sitten vielä sain kaksi viikkoa sitten lonkasta olevaan etäpesäkkeeseen 8 Gy kertasäteilytyksen, jonka ansiosta kivut ovat lisääntyneet. Kuulemma n. 4 viikon jälkeen pitäisi helpottaa. Olisi kiva kuulla onko jollain samankaltaista historiaa.

  #75224
  Olli Korvanen
  Osallistuja

  Nyt on hyviä uutisia. Verikokeissa PSA arvoksi mitattiin 0,47 ja lonkkakivut on vihdoinkin poissa enkä ole käyttänyt särkylääkkeitä muutamaan viikkoon. Lääkityksensä siis Leuprorelin 3 kk pistos ja päivittäin Erleadaa neljä tablettia.

  #75225
  kiirvoo
  Osallistuja

  Hei Olli ! Onpahan hyvin PSA sulla tippunut hyvä,että kivutkin helpottanut. Itelläni sädehoidosta 6 kk ja nyt oottelen PSA tulosta jännityksellä. Liikutaan vointimmo mukaan,jotta suahaan happee verenkiertoon,koska tämä prkl ..solu tykkee olla vähä happisessa veressä. Hyvät loppukesät sulle ja eipähän anneta periksi !!

  #75226
  EP-PSA6
  Osallistuja

  Hyvä juttu!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.