Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #38051
  Kuura50
  Osallistuja

  Hei

  Sairastan virtsarakon ja kilpirauhasen syöpää. Kilpirauhanen leikattu 2008 ja tygl (syövän seurannan veriarvo) on ollut koko ajan koholla. Nyt 2016 todettiin virtsarakon syöpä joka on pinnallinen ja ei ole levennyt muihin virtsatiehyeihin. Rakko on höylätty ja nyt alkaa kontrollit
  Oikean puoleinen korva on kiukutellut vuoden verran ja sitä on kuvattu ja tutkittu, mutta missään ei ole mitään poikkeavaa. Välillä tuntuu kuin päästä oikea puoli olisi turvonnut.

  Voikohan kilpirauhasen syöpä (papillaaris-follikulaarinen variantti, tullut olos kapselista ja tarttunut lihakseen) tehdä etäpesäkkeen virtsarakkoon?

  Nyt kuukauden aikana on tullut kyynärpäihin ja siitä vähän ylöspäin kummallinen kipu. Ei ole särkyä, mutta esim. kun rasvon kasvoja noihin paikkoihin koskee. Tietty liike aiheuttaa kipua. Kipu ei ole lihaskipua. Onko tämä jotain luustokipua vai mitähän tämä voi olla? Missään muualla ei ole tällaista. Ensiksi ajattelin, että olisinko rasittanut että olisi ärtynyt, mutta en sillä tavalla ole käsiäni ylimääräisesti rasittanut.
  Tietenkin pelko, että luustossa olisi jotain, toivottavasti ei.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.