Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #68341
  HuolestunutPoika
  Osallistuja

  Hei, olen 18 vuotias poika ja minulla löydettiin 4,5 vuotta sitten että maksassani on jonkinlainen kasvain, olisi pitänyt tehdä ultra 4kk sisään ja tarkistuttaa se, sain tietää tästä vasta muutama päivä sitten kun luin omakantaa, joten haluaisin tietää että onko mahdollista että omistan maksasyövän tai pahalaatuisen kasvaimen siellä? Olisinko jo kuollut jos olisi hoitamattomana ollut 4,5v? Ultran sain vasta 18.12 koska ei kuulemma ole niin kiireellinen. Ylävatsakipua esiintyy, niin myös pahoinvointia mutta näillä näkymin vain närästyksestä, olen somac kuurilla. Terveisin erittäin hätääntynyt, en meinaa saada iltaisin nukuttua tämän takia.

  #68342
  ronja
  Osallistuja

  Hei

  Jos tuo kasvain löydös on todettu jo 4,5 v. sitten niin en olisi huolissani. Nimittäin jos se olisi pahanlaatuinen niin sinulle olisi tullut jo kyllä muita oireita PALJON AIKAISEMMIN.

  Itselläni on 2 hyvänlaatuista löydöstä maksassa. Niitä pahojakin on ja ne tulivat kuukauden sisään ja kasvoivat nopeesti ja niitä tuli monta. Niin että jos tämä yhtään lohduttaa,

  Voit soitella ja yrittää aikaistaa tuota UÄ tutkimusta sanoen et oit mennä milloin vain esim. peruutusajalle., se voi auttaa pääsemään aiemmin tutkimuksiin. Ymmärrän että tuota aikaa on vaikea odottaa.

  terveisin Ronja

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.