Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #73568
  Tiinuli
  Osallistuja

  Luin jostakin kokemuksen, että joku oli askarrellut hiuspidennyksistä feikkitukan hatun alla pidettäväksi siten, että pipon alta näkyisi ihan kuin olisi omaa tukkaa. Hän oli kiinnittänyt irtolisäkkeet ohueen joustavaan nauhaan, joka meni pään ympäri. Tämä olis sellainen peruukkia kevyempi ja edullisempi versio. Onko kellään kokemusta miten tällainen toimisi? Itse olen mennyt pitkälti pipolinjalla, koska peruukki ei ole tuntunut luontevalta.

  #73569
  ’-mari-
  Osallistuja

  Hei Tiinuli,

  Täällä nousee käsi pystyyn! Minulla on ollut sekä erilaisiin hattuihin ommeltuja hiustupsuja, lähinnä korvien takapuolelle ja myös kuvailemasi pään ympäri menevä ”panta”, jossa on kiinnitetty hiuksia. Sen ostin peruukkiliikkeestä valmiina. Pipo näyttää ihan erilaiselta, kun sen alta kurkistaa vähän hiuksia, kuin että se on vedetty ihan kaljuun päähän. Peruukkia en ole käyttänyt ollenkaan, koska se tuntuu mielestäni jotenkin raskaalta. Toki jokaisella on varmasti omat tapansa.

  #73579
  P1pana
  Osallistuja

  Hei, Minulta on juuri toisen syton jälkeen alkanut lähteä hiustupsuja päästä, ja mietin että kannattaisiko hankkia peruukki vai kulkea vaan pipopäänä ?

  #73598
  Tiinuli
  Osallistuja

  Minä olen kokenut hyväksi, että on sekä peruukki että pipoja. Peruukkia aion enemmän pitää sitten kun palaan töihin. Ja on se ollut päässä esim kaupassa tai koulun vanhempainillassa, mutta enemmän on tullut käytettyä huiveja ja hattuja.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.