Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #53264
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Moro vaan kaikille.

  Ajattelinpa tässä vaihtaa vuoden aikaa.
  Joten asiaan, olo on tällähetkellä uskomattoman hyvä, suurin osa vaivoista häipynyt ja mieli positiivinen. Aurinko paistelee joten sillä vissiin osuutta asiaan. Hoitojen osalta hiljaista on ja hyvä niin. Juhannuksen jälkeen ct-kuvat ja lääkärin soitto. Sitten taas tietää mihin suuntaan jatkellaan. Myylle sen verran että eiköhän kaikki selkeydy kun annat ajan kulua.
  Mutta jatketaan mukavien arkisten asioiden puuhailua.

  #53284
  Myy79
  Osallistuja

  Hei kangasalan ukko ja muut ! 🙂

  Totta, aikakin tekee oman tehtävänsä. Todella hienoa lukea näitä sinun hyviä kirjoituksiasi. Niistä paistaa positiivinen elämänasenne, vaikka se ei varmasti ole aina helppoa.

  #53514
  Juse
  Osallistuja

  Molskis,tähän aikaan tulee aina mieleen kappale jossa sanat menee, ”kesä jonka kerran elää saan mielestä ei haihdu milloinkaan”, sitähän sitä tuli keikalla käynti aikaan joskus veivattua kesä aika oli aina sitä parhainta soittoaikaa,nyt on vajaa 6v kun lopetin ja paljon on mukavia muistoja.Joten hyvää ja rauhaisaa sekä lämmintä kesää kaikille.

  Juse

  #55334
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Tervehdys vaan kaikille.

  Jaahan ct-kuvat takana ja löytyihän sieltä taas pesäke, eli hoidot alkaa taaas. Onneksi lääkärin kansssa sovittiin että jatketaan elokuun puolen välin jälkeen, joten loma jatkuu siihen asti.

  Maksasta tosiaan löytyi kasvain, oli joku vanha joka on viimeksi näkynyt vuositakaperin. Sitkeä pahalainen ja nopea kasvuinen tämä on, neljä viikkoa kun jo uusia kasvaimia löytyy. No onneksi tähän on jo tottunut kun on aikaisemminkin taukojen aikana uusinut nopeasti.

  No mopokin on ollut kohta viikon kunnossa, ajokelit on vaan turhan viileet, melkein villahousut on pitänyt olla jalassa.

  Sellaista tänne tällä kertaa, odotellaan siis iloisina lämpimämpiä kelejä.

  #55344
  Miska
  Osallistuja

  Kangasalan Ukko,

  Tervehdys on on mukava sana tervehtiä. Nyt piti kuitenkin mennä ihan Kielitoimiston sanakirjaa tutkimaan saadakseen tuosta sanasta vielä mukavamman. Mutta ei. Vaatii väkisin pikkuriikkisen kirjoitusvirheen, että pääsee sanaan tervehtyä. Sitähän tässä sinulle olisi niin kovasti toivonut. Riiviö kuitenkin taas riehuu, harmin harmi. Kun nuo uudet hoidot alkavat, saisivatpa ne jo siltä kaulan katkaistua! -Miska

  #56124
  Juse
  Osallistuja

  Siinä se tämä kesä menee on vähäluminen ja kolea pari kuukautta vielä ja sitten lennetään Breemeniin suahan nähhä mimmonen reissu muuten tässä kotinurkkien paimentamisessa kuluu aika ja onhan tuo talonmaalauskin varmaan jossain välissä aloitettava.Jaksuja sinne Kangasalan Ukolle mulla varmaan kontrolli ensikuussa saa nähdä mikä on CEA.

  #56724
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Moro vaan kaikille.

  Jaahans lomat on sitten lusmuttu ja arkinen aherrus alkaa maanantaina, eli hoidot alkavat taas. Loma reissu sujui oikein hyvin, paljon ruokaa ja altaassa uimista, ilma oli miellyttävät 33-36 astetta keskipäivällä. Päivittäisiä kävely retkiä ympäri kaupunkia. Mukavaa oli. Kunto kesti reissun hyvin. Ainoa ongelma oli aurinko ihottuma joka iski käsivarsiin, mutta paikallisesta apteekista haettu kortisoni voide auttoi hyvin.

  No tällä viikolla oli ct kuvat ja maanantaina katsotaan mikä on tilanne, ja aloitetaan hoidot. Eipä ole kipuja eikä mitään vaivaa joten tästä on taas hyvä jatkaa.

  Palajamme siis asiaan ensiviikolla.

  #56924
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Terve vaan kaikille.

  No ei sitten alkanut tippa hoidot, tilanne on että juhannuksen jälkeen löytynyt kasvain hieman kasvanut ja yksi uusi pieni maksaan tullut, muualla ei muutoksia. Lääkäri kyseli halukkuutta siihen että Tampereella on nyt uutena sellainen juttu että ryhmä lääkäreitä perehtyy tapaukseen ja antaa suosituksen täsmä hoidoista. Eli sädehoito kasvaimeen, kasvaimen polttaminen tai joku valo hoito juttu. Kaikki paikallis hoitona, ei siis leikkausta.
  No utelias kun oon niin sinne tiedot vaan, Torstaisin heillä on kokoukset joten ensi torstaina tai seuraavalla viikolla päättävät ja perjantaina soittavat. Lääkäri sanoi että tällä saataisiin ehkä lisäaikaa siihen että lääkkeiden tehon menetys siirtyisi. Se oli oikeastaan syy miksi tuota kokeilen jos mahdollista. Lisäksi lääkäri sanoi että lääketauko voisi pidentyä.

  Elämme siis jännittäviä aikoja.

  #57054
  Juse
  Osallistuja

  Heippatirallaa,talonmaalaus hyvässä mallissa pääasiassa yksin maalannut vaimo oli viime lauantaina apuna mutta muuten itekseni, enää etupihanpuolelta ja katos sitten lopuksi ikkunanvuorilaudat.Jalkapohjiin käy tikkailla seisominen kun niihin jäi neuropatia kiusat joskus vaimeaa kipuilua mutta ei haitaksi sormenpäät on myös erikoiset välillä tuntuu kuin voimistuisi.Nyt ollaan kissan kanssa viikonloppu kahdestaan kun nuorempi tytär lapsineen ja vaimo lähtivät isomummon luona käymään notta nyt naatitaan.Hyvää vointia ja voimia sinulle Kangasalan Ukko ja voimia kuin myös toisillekkin.

  Juse

  #57244
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Moro Juse

  Toivottavasti oli mukava viikonloppu kissan kanssa. Hauska kuulla että talonmaalaus on loppusuoralla ja kiva että olet sen pystynyt tekemään.

  Ajattelin päivittää taas tietoja, tippahomma on vieläkin jäissä, lääkäri kollegio päätti että ensin pitää saada magneetti kuva keskivartalosta ennenkuin mitään päätetään, no tippa piti olla eilen torstaina mutta se peruuntui kun tuo sydän alkoi taas keskiviikko-torstai yönä tikittää ylimääräisiä lyöntejä. Viimeksi teki sitä heinäkuussa, silloin oli ensimmäinen kerta. No nyt sitä sitten tutkitaan, määräsivät betasalpaajaa ja se helpotti heti. Hyvä niin, no jatko onkin sitten seuraava, 4.9. haen sydänfilmi nauhurin joka seuraa pumpun toimintaa 24 tuntia ja sitten palautus, 6.9. on ekg:n otto labrassa ja sitten on 8.9 sytänlääkärin tapaaminen. Niin ja se mgkuva on 1.9.

  Onhan se mukavaa että on ajanvietettä ja kai se toikin toiminta paremman puutteessa käy. Kovasti vaan huvittaa se että pikkasen tuntuu tökkivän tuo hoitojen aloitus, olis sen voinut vähemmälläkin tohinalla tehdä.

  Toverit, Elämme mielenkiintoisia aikoja, siispä Hymyillen Huomiseen.

  #57274
  Juse
  Osallistuja

  Huomenta Kangasalan Ukko,
  mukavasti meni kissan kanssa ja vielä kun oli tuo maalausprojekti päällä niin ei ehtinyt haikailemaan turhia nyt jäljellä ikkunanympärys vuorilaudat ja samoin ovien ikkunapokien ja ovien saneeraus jää varmaan ensikesään mutta hätäkös tässä.Mullakin oli hämmennystä noitten kontrollien kanssa ja niitä sotki se helmikuussa tehty varhennettu tähystys mutta hyvin selvisi asiat.Kyllähän näissä hoidoissa varmaan sählinkiäkin on ja sullakin kun on noin paljon tuota mutta eiköhän ne selviä ja hoidu,mutta luottakaamme ja uskokaamme parempaan huomiseen.Vielä tässä onneksi tiedustelin terkkarista vuosikontrolli mahdollisuutta kun työterveydessä vuosittain se onnistui ja hyvin kävi kävin hoitajan luona labrojen jälkeen ja arvot oli ok. sekä laittoi minut pitkäaikaissairaiden hoitoseurantaan ja vuosittain tulee kutsu.

  Juse

  #57304
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Terve vaan kaikille.

  Mukava kuulla Juse että seuranta asiat on kunnossa, ja jatko selvillä. Se tuo mukavaa vakautta elämään.
  Itselläni on nyt onneksi alkanut väheneen nuo ylimääräiset lyönnit, enään vain iltaisin vaivaavat.
  Olisi tarkoitus huomenna huristella pitkästä aikaa mökille katsastamaan onko siellä mustikoita tai sieniä. Täällä Kangasalla on tosi huonosti mustikkaa tänä vuonna ja kanttarelleja ei ole kuin aivan pieniä alkuja.
  No nyt kun katsoin säätietoja niin normaali kesä sää odottaa, vesisadetta ja +13 lämmintä.
  Täällä keskustelufoorumillakin näkyy hiljentyneen todella paljon, no sen olen huomannut että kausiluontoista tuntuu olevan.
  Mutta nyt jatketaan jäljellä olevan kesän, (kylmä ja märkä), viettoa.

  #57404
  Juse
  Osallistuja

  Morjesta,
  Kontrollihommat jatkuu tästä vuodesta eteenpäin tälleesä että 2018,2019 heinäkuussa eli kerran vuodessa myös labra ja viimeinen kolonoskopialla ja labroilla 2020 ja sitten on homma paketissa,toivottavasti ei tarvirse enää palata siihen ruljanssiin.

  Juse

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.