Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #71533
  evalisa
  Osallistuja

  Onko täällä joku, jolla diagnosoitu munasarjasyöpä stage IIIc? Ennen leikkausta CEA12-5- merkkiaineet noin 750 ja nyt vajaa 4 viikkoa leikkauksen R1 jälkeen yhä 650. Sytostaatit alkamassa kohta.

  #71571
  Aurinkoinen
  Osallistuja

  Hei Evalisa!

  Minulla on munasarjasyöpä jonka levinneisyys oli ennen leikkausta IIIc. Minulla CEA 12-5 merkkiaine oli 260 luokkaa. Tämän hetkistä arvoa en tiedä sillä toivun leikkauksesta. Minullakin alkaa kohta sytostaatit. Saatiinko sinulta leikkauksessa poistettua kaikki näkyvä syöpä? Onko sinulla low grade vai high grade tyyppinen syöpä?
  Minulta ei saatu leikkauksessa poistettua kaikkea syöpäkudosta, joten syöpäni on ns krooninen.

  #71578
  Rae
  Osallistuja

  Heissa
  Menin omakantaan, ja tsekkasin:
  Eli minun syöpäni on myös 111C, seroosi, mitä sitten tarkoittaakin??
  Markkerini olivat ensi mittauksessa 5500 ja risat, uskomatonta (luulin painovirheeksi). Sytot purivat hyvin, erityisesti Karboplatiini. Viime verikoe näytti arvoa 9, eli on aivan kuin eri maailmasta. Normaalisti pitää olla 35 ja sen alle, joten uskomaton pudotus.
  Eli jos sytot pelottavat, niin ainakin tulosta voi tulla.

  #72184
  Kahvis
  Osallistuja

  Hei,

  Kuinka hyvin olette kestäneet hoitoja / voineet niiden aikana? Itselläni on tänään tasan neljä viikkoa leikkauksesta ja stytostaattihoidot alkamassa viikon sisään (tai näin käsitin perjantaina puhelimessa, huomenna vielä lääkärin tapaaminen).

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.