Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #71631
  Ylläpito
  Avainmestari

  Hei, Syöpäjärjestöjen viestinnästä vinkkaamme käynnissä olevasta kirjoituskilpailustamme:

  Syöpään sairastuminen voi vaikuttaa monin tavoin kokemukseen omasta kehosta ja seksuaalisuudesta. Vaikutukset ovat aina yksilöllisiä, sillä seksuaalisuus on ihmisen yksilöllinen suhde omaan minään ja kehoon. Haluaisimme kuulla syöpään sairastuneiden ajatuksia aiheesta, joka on syvästi henkilökohtainen, mutta jota monet varmasti pohtivat sairautensa aikana ja sen jälkeenkin.

  Syöpä ei vie ihmisyyttä – kokemuksia kehosta ja seksuaalisuudesta –kirjoituskilpailu liittyy Euroopan syöpäviikkoon, jota vietetään toukokuun viimeisellä viikolla. Näin henkilökohtaisesta aiheesta voi olla hankalaa kirjoittaa omalla nimellä, joten kirjoituskilpailuun voi luonnollisesti osallistua myös nimimerkillä.

  Lähetä mielellään 1–2 liuskan pituinen (noin 4000 merkkiä) kirjoituksesi 17.5.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Liitä mukaan yhteystietosi. Jos et halua, että nimesi julkaistaan, liitä mukaan myös nimimerkkisi. Kirjoittajien yhteystietoja säilytetään Syöpä-lehden toimituksessa kolme kuukautta, minkä jälkeen ne tuhotaan.

  Parhaat kirjoitukset julkaistaan Euroopan syöpäviikon aikana Syöpä-digilehdessä ja somessa. Kirjoittajan nimeä ei mainita tekstien yhteydessä. Paras kirjoitus palkitaan myös 100 euron hotellilahjakortilla. Osallistumalla kilpailuun annat toimitukselle tarvittaessa oikeuden editoida kirjoitustasi ja julkaista sen Syöpäjärjestöjen verkkosivuilla, Syöpä-lehdessä ja sosiaalisessa mediassa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.