Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #41941
  Siipi maassa
  Osallistuja

  Terve!

  Löysin pitkästä aikaa tämän syöpäjärjestöjen sivuston. En tiedä, kirjoitteletko tänne vielä, mutta me vaihdettiin viestejä julkisesti ja yksityisesti v. 2010 – 2014. Haluaisin edelleen jatkaa viestittelyä, mutta sivusto on muuttunut.

  Jos näet tämän, niin ota yhteyttä. Voi muutkin minut tuntevat tai tuntemattomat pistää viestiä.

  Terveisin,
  Siipi maassa

  #41971
  Tulevaisuus
  Osallistuja

  Hei! sairastuin myös 2010 ja kirjoittelin nimim. Tulevaisuus?
  Mitenkä jakselet?

  #41991
  Siipi maassa
  Osallistuja

  Moi Tulevaisuus.

  Kiitos viestistäsi. Ikävä kuulla, että olet sairastunut syöpään. Se on muuten todella yleistä.

  Miten itse jakselet?

  Meidän suvussa nyt uusin tapaus on kälyn rintasyöpä, todettiin toukokuussa 2016. On ollut leikkauksessa ja parhaillaan käy sytoissa. Siis 49 v. Heillä on suvussa sitä ollut monella naisella, mm. anopilla ja anopin siskolla. Nyt käly pelkää, että hänen tyttärellä (ei vielä 12 v) on myös se geeni. Hän on nyt ainakin vuoden saikulla. Ensin saa sytoja ja sitten sädehoitoja. On se rankkaa. Tai siis nytten se liippaa lähelä, kun oman ikäisella sukulaisella on syöpä. Itse olen 46 v.

  Mun äiteellähän oli kohtusyöpä, joten itse olen hieman miettinyt, että periytyykö se. Muistaakseni 50 % mahdollisuus siihen on. Lähinnä tällä hetkellä asia kiinnostaa ammatillisessa mielessä. Olen siis vanhustyössä työskentelevä lh ja olen hoitanut monia saattohoidossa olevia syöpäpotilaita. No mutta elämä toisaalta on. En oikeastaan jaksa pelätä etukäteen, koska periaatteessa kuka tahansa voi sairastua mihin tahansa koska tahansa. Eikä se välttämättä ole siis syöpä. Sitten kun lisätään vielä sattumat mukaan, niin johan on soppa. Paljon se on tuurista kiinni, että kuka saa ja mitä. Tällä hetkellä oma terveys suht hyvä, mitä nyt alaselkä vaivaa. Venäytin sen töissä. Onneksi hoidot ovat kehittyneet tosi paljon, että kuitenkin suurin osa paranee. Mutta eivät kaikki.

  Jos haluat Tulevaisuus, niin voit mulle pistää yksityisviestiä. Juttelen mielelläni. Jaksamista vaan kaikille syöpää sairastaville ja läheisensä menettäneille.

  T: Siipi maassa

  #42101
  cambridge
  Osallistuja

  Täällä ollaan. Mitenkähän tässä uudessa foorumissa voi lähettää yksityisviestejä?

  #42111
  Siipi maassa
  Osallistuja

  No moi Cambridge!

  Kiva kuulla, että pyörit täällä vielä. Mä en kanssa ymmärrä, miten täällä voi lähettää yksäreitä. Kun noissa ohjeissa puhutaan vaan yleisistä viesteistä.

  Osaisko joku muu vastata meille?

  Miten lähetetään yksityisviestejä täällä? Apuva.

  Hyvä, että löysit tänne. Olisi tosi paljon kaikkea asiaa sinulle nimenomaan ja tietty muillekin. No jos ei pysty lähettään yksäreitä, niin mitäs sitten tehdään.

  Terkuin,
  Siipi maassa

  #42121
  Siipi maassa
  Osallistuja

  Moi vielä.

  Pistin mailia tonne keskustelufoorumin pitäjälle vai hän nyt on. Niin toivottavasti asia selviää. Mutta jatketaan keskustelua.

  Miten jakselet, Cambridge?

  Minä jakselen itse ihan ok, mutta tosiaan nyt mun kälyllä on rintasyöpä, niin sen takia olen taas täällä. Hän on 49 v. Se on eka omanikäinen ihminen, joka on sairastunut syöpään mun lähipiirissäni. Muutenkin asia kiinnostaa ammatillisessa mielessä, koska olen mielestäni saanut siihen riittävästi etäisyyttä. Mä joudun kumminkin työssäni hoitamaan ja kohtaamaan saattohoitopotilaita jatkuvasti.

  Töitä on riittänyt, sain pitkän sijaisuuden Attendolle syyskuun loppuun asti. Vakipaikka on koko ajan haussa. Eli lh:n hommia edelleen teen.

  Siinä nyt muutamia kuulumisia. Hienoa, että otit yhteyttä.

  Voimia ja jaksuhaleja kaikille läheisensä menettäneille ja joiden läheiset parhaillaan sairastaa syöpää. On se vaan niin rankka sairaus, ei siitä pääse yli eikä ympäri.

  T: Siipi maassa

  #42131
  cambridge
  Osallistuja

  Moi Siipi maassa.

  Tietokirjailijan hommia jatketaan edelleen. Itellä ollut paha masennusjakso ja sairaalaankin jouduin. Muutenkin kaikinpuolin vaikea vuosi ollut.

  Mutta eteenpäin mennään.

  #42141
  Siipi maassa
  Osallistuja

  No moi Cambridge!

  Kiitos viestistäsi. Sinulle kuuluu siis niin hyvää kuin huonoakin. Ikävä kuulla masennusjaksostasi ja sairaalareissustasi.

  No semmosta elämä on, ylä- ja alamäkeä. Mulla on masennus aikas hyvässä jamassa, edelleen popsin masennuslääkettä, koska luulen, että en ilman sitä pärjää. Mut muuten on ihan ok olo, työssäolo auttaa ja se, että on säännöllinen työ ainakin syyskuuhun asti. Mä etsin vakipaikkaa ja pitempää sijaisuutta koko ajan, kun olen nyt tarpeeksi kiertänyt.

  Laitoin viestiä tonne ylläpitoon ja kysyin, että voiko täällä ylipäänsä lähettää yksäreitä. Ilmeisesti hoitajalle voi, mutta että voiko keskustelijat keskenään. Mä sanoin, että voisitteko laittaa ne yksärit tänne takas, kun niitä kaivataan. En oo vielä saanut vastausta.

  Vai tietokirjailijan hommia jatkat. Monesko kirja on sinulla tekeillä ja mistä aiheesta? Ootko muuten jonkun kustannusyhtiön palveluksessa vai itsenäinen kirjailija? Kun vaan jotenkin saisin sinun mailiosoitteesi, niin olisi kiva. Voitas jutella enemmän privaatisti.

  Itse asiassa minäkin kirjoitan kirjaa ja siksi etsinkin sinua täältä ja muualtakin. Olen kirjoittanut vuoden verran lastenkirjaa ja haluaisin muun ohella keskustella kirjan kirjoittamisesta. Mulla se on ollut haaveena lapsesta asti. Aihe tuli selkäpiistä ja se on vielä paljon kesken. Se tapahtuu Lapissa ja siinä on pääasiassa ihmisen ja elänten väliset suhteet yms. Siis oikeen kunnon fiktiota. Mutta nyt mä ainakin tiedän, miksi mä kirjoitan sitä. Mä oon kirjoittanut kaikkea muuta, paitsi en blogia netissä.

  Jaksuja kovasti sulle ja tsemppiä kirjailijan urallasi. Mäkin aattelin olla päätoiminen lh ja sivutoiminen kirjailija. No ei ehkä mikään kuuluisa sellainen, mutta kumminkin. Sit jossain vaiheessa, kun se mun kirja on valmis ja yritän saada sen julkaistua. Mut se on sen ajan murhe.

  Mut jutellaan nyt täällä kumminkin keskustelua ensi alkuunsa.

  #42161
  cambridge
  Osallistuja

  Heippa

  Kuudes kirjani on tuloillaan ja se on tilaustyö. Minut palkattiin kirjoittamaan erään paikallisen autoilualan vaikuttajan elämänkerta. Pitäisi saada ulos loppuvuodesta. Viime vuonna minulta tulikin ulos peräti kolme kirjaa. Kaksi koskien sisällissotaamme paikallisesti yhdessä erään toisen kirjailijan kanssa, yksi kokonaan oma koskien paikallisten rakennusten historiaa. Kustannan kirjani itse, ulkopuolinen yrittäjä hoitaa taiton. Viime vuonna sain hyvin apurahoja, joten työstä sai nyt palkankin. Ei historiankirjoittaja kyllä mitään mersuja osta 😀

  Tsemppiä sinulle kirjasi parissa. Kannattaa jo alustavasti miettiä mahdollista asiakaskuntaa.

  Pistähän viestiä osoitteeseen [email protected]. Jatketaan siellä.

  #42451
  Siipi maassa
  Osallistuja

  Moi Cambridge.

  Mailasin sinulle noin 3 viikkoa sitten tuohon osoitteeseen. Minun osoitteeni on [email protected]. Jatketaan tosiaan siellä keskustelua.

  T: Siipi maassa

  #43314
  Siipi maassa
  Osallistuja

  Moi Cambridge.

  Pistin sinulle postia uudestaan pari viikkoa sitten ylläolevasta osotteesta. Oletko mahtanut saada sen? Toivottavasti kaikki on ok.

  Syysterkuin,
  Siipi maassa

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Alueelle ‘Sururyhmä’ ei voi kirjoittaa uusia viestiketjuja eikä vastauksia olemassaoleviin viestiketjuihin.