Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #68972
  perttik
  Osallistuja

  Kerron lyhyesti ensin oman tarinani. Olen nyt 66 vuotias turkulaismies, minulla todettiin helmikuussa -19 agresiivinen eturauhassyöpä. Neuvottelussa lääkärin kanssa valittiin hoito muodoksi koko eturauhasen poisto leikkaus robottileikkauksella. Samassa leikkauksessa poistettiin myös imusolmukkeet molemmalta puolelta eturauhasta.
  Nyt kun on kulunut kohta vuosi leikkausta, minulla on nivuskipuja ja turvotusta jaloissa. Olen hakeutunut lymfaterapiaan ja hän kehotti harkitseman kompressio alusasujen käyttöä.
  Onkohan täällä kokemuksia ko alusasuista ja oletteko saaneet korvausta sairaanhoito piiriltä. Rintasyöpä potilaat saavat ainakin täällä varsinaisuomem sp alueella tukea .
  Kiinnostaa myös tietää onkohan täällä kokemuksia näistä nivuskivuista ja miten olette niihin hakeneet saaneet apua.

  #68978
  Zip
  Osallistuja

  Minulla meni n. 2 kk leikkauksesta, kunnes vasen jalka turposi. Suosittelen kyllä hommaamaan mahdollisimman pian lääkinnällisen hoitosukan, joka on mitoitettu juuri sinulle. Meillä päin kunta kustantaa 4 sukkaa vuodessa. Sukkien arvo on n. 100,-/ kpl.

  Lymfaterapiaan en ole saanut omasta tk:sta maksusitoumusta, mutta onneksi se tulee leikanneelta sairaalalta. Käyn lymfassa yleensä kerran viikossa.

  Pahempia nivuskipuja minulle ei ole ollut, sillon ennen turvotuksen ”vuotoa” jalkaan oli jotain, mutta se kyllä helpottui saman tien, kun paine nivusessa laski.

  Sukan kanssa ollaan menty jo yli kaksi vuotta, eikä se menoa haittaa mitenkään. Jalat ovat eri paria, mutta ei se näy päällepäin.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.