Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #67046
  Kameli02
  Osallistuja

  Hei! Olen 16-vuotias syöpään sairastunut nuori. Onko täällä muita nuoria syöpäpotilaita, jotka haluais tulla juttelemaan jossain? Tai tiedättekö onko missään nuorille syöpäpotilaille tarkoitettua keskustelupalstaa yms? Sylvan sivuja olen kyllä selannut ja joihinkin facebook ryhmiin liittynyt, mutta kaikki on nuorille aikuisille ja suurin osa on siten reilusti vanhempia kuin minä. Alkaa turhauttaa kun ei löydä suht oman ikäistä vertaistukea :(.

  #67053
  Kia Kolangio
  Osallistuja

  hei Kameli, ikävää kun täältä ei taida löytyä ikäisesi syöpäsairaita jotta saisit jakaa kokemuksia.
  itse olen siis jo vanhempi nainen mutta ajattelin tervehtiä Sua silti.
  todella turhauttavaa tämä varmasti. oletko hoidossa lastenklinikalla? sorit jos kysyn ihan typeriä. ajattelin että josko soittaisit tahoon missä sinua hoidetaan – oli se sitten mikä tahansa – ja kysyisit missä nuoret ”kokoontuvat” joko netissä taikka irl?
  toisaalta, jos joku nuori sattumalta eksyisi tänne vanhusten sekaan niin luettuaan tekstisi hän saattaisi ottaa kontaktia. kannattaa siis välillä vilkuilla tätä palstaa. täällä on muutoinkin aika hiljaista, mitä olen ihmetellyt suuresti sillä meitä sairaitahan on pilvin pimein.

  kovasti toivotan Sulle voimia! toivon että tämä raskas elämänjakso olisi kohdallasi nopeasti ohi ja palaisit pikaisesti ”terveiden kirjoihin”.
  kaikkea hyvää sinulle, Kia

  #67891
  14vuotiasjaleukemia
  Osallistuja

  mulla on leukemia. mut löytää snäpistä @mariaurorra, jos sulla ei oo snäppiä niin kerro joku muu paikka missä voisin ottaa yhteyttä.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.