Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #66933
  onkohaminulla
  Osallistuja

  Olen mies 29v. Minulla todettiin vehnäyliherkkyys sekä IBS syksyllä. Ne olivat vaivanneet ilmeisesti jo yli 10 vuotta mutta oireet olivat niin epämääräisiä etten sitä aikasemmin älynnyt. Samalla tehtiin tähystys ylä- ja alakautta. Ultrassa olen myös käynyt mutta ei näkynyt mitään normaalista poikkeavaa. Nyt kuitenkin todella tiukkaa ja terveellistä ruokavaliota noudattanut eikä ulosteen laatu / olo ole muuttunut mihinkään. Harrastan myös liikuntaa joka päivä eikä siitäkään ole ollut juurikaan hyötyä. Ulosteeni on välillä ihan mustaa, välillä ripulia, välillä jotain siltä väliltä. Joskus oranssia, joskus vaaleaa. Sulamatonta ruokaa monesti joukossa. Välillä turvottaa. Hormoonituotantoni on sekaisin. Kortisoli koholla ja testo ja kilpirauhasarvot matalat. Kaikki silti viitteiden sisällä. Erikoisin oireeni on idiopaattinen postprandiaalinen oireyhtymä eli syönnin jälkeen alkaa väsyttämään ja pääni menee aivan jumiin ja samaan aikaan älyttömän levoton olo ja hermot ovat kireällä sekä yleisesti ottaen huono olo. Mitä raskaammin syön sitä voimakkaammat oireet. Verensokerit eivät nouse paljoa ja romahtavat nopeasti varsinkin jos syön raskaasti. En silti menee hypoglykemiaan asti vaikkakin oireet ovat samanlaiset.

  Lääkärissä olen ravannut vähän väliä ja maininnut myöskin epäileväni ohutsuolen syöpää mutta kukaan ei ota sitä tosissaan koska se on niin harvinainen ja olen näin nuori. Alkaa jaksaminen olla finaalissa. Googlettelen vain päivät mutta mistään ei tunnu löytyvän hirveästi mitään tietoa asiasta.

  Onko täällä ollut kellään ohutsuolen syöpää tai tunteeko täällä joku jonkun jolla semmoinen olisi ollut tai on tällä hetkellä. Mielelläni haluaisin kuulla millaisia oireita heillä on ollut. Ohutsuolen tutkimus maksaa kumminkin semmoisen 1000e että ei viitsisi turhan takia sitä maksaa eikä kyllä olisi varakaan.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.