Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #71461
  Ylläpito
  Avainmestari

  Syöpäjärjestöjen viestintä välittää oheisen tutkimuspyynnön:

  ”Oletko menettänyt online-ystäväsi?

  Online-ystäväksi lasketaan ystävä tai tuttava, johon olet suurimmaksi osaksi yhteydessä internetin kautta. Myös sellainen tuttava lasketaan, jonka olet joskus tavannut kasvotusten.
  Jos olet menettänyt online-ystäväsi, pyydän sinua kirjoittamaan sen aiheuttamista tunteista, ajatuksista ja kokemuksista. Kirjoituksia käytetään surua ja sen tunnistamista tutkivaan pro-gradu tutkielmaan Itä-Suomen yliopistossa.

  Voit kirjoittaa vapaasti, ja kertoa esimerkiksi online-tuttavuudestanne ja sen merkityksestä sinulle. Miten kuulit ystäväsi kuolemasta ja miten kuolema on vaikuttanut arkeesi? Millaiset asiat ovat auttaneet tai vaikeuttaneet kuoleman käsittelyä?

  Kaikenlaiset kokemukset ovat tutkimuksen kannalta arvokkaita. Toivoisin, että kirjoittaisit tuesta, jota olet saanut, tavoistasi muistella ystävääsi, tai niiden puuttumisesta sekä omasta uskonnollisuudestasi tai hengellisyydestäsi.

  Kaikki kirjoitukset käsitellään anonyymisti, ja sinun ei tarvitse kertoa nimeäsi. Pyydän, että kertoisit itsestäsi ainakin iän ja sukupuolen sekä kuvaisit lyhyesti maailmankatsomustasi. Aineistoa täydennetään mahdollisesti haastatteluilla. Voit jättää yhteystietosi vastauksesi yhteydessä, jos koet, että voisit osallistua haastatteluun.

  Voit lähettää kirjoituksesi osoitteeseen: [email protected] tai webropol lomakkeen kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/88658FEC9476A6B3

  Katariina Sjöholm

  Suuri kiitos kokemuksesi jakamisesta.”

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Alueelle ‘Sururyhmä’ ei voi kirjoittaa uusia viestiketjuja eikä vastauksia olemassaoleviin viestiketjuihin.