Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #43154
  Marsu78
  Osallistuja

  Moi!
  Olen aiemmin kirjoittanut tuonne All-otsikon mm. alle kaipaavani vertaistukea, mutta kukaan ei ole kommentoinut mitään. Kirjoituksestani on jo yli kuukausi aikaa.

  Olen käynyt sitten lueskelemassa vanhaa keskustelupalstaa, jossa on ilmeisesti ollut paljon aktiivisempaa keskustelua kuin täällä. Sieltä olen nyhtänyt jotain vertaistukea lukiessani muiden ajatuksia ja kokemuksia. Suosittelen vanhaa keskustelupalstaa myös muille, jotka eivät täältä saa ajatustenvaihtoseuraa.

  #43204
  jyrkiap
  Osallistuja

  Hei. Minäkin olin aikaisemmilla sivuilla mukana ja ihmettelen myös tätä hiljaisuutta. En itse keksi syytä tähän, tuskimpa tarve yhtäkkiä on vähentynyt tälläiseen vertaistukeen.

  #43464
  Marsu78
  Osallistuja

  Tämä on outo nettisivusto kaikenkaikkiaan…
  Pyysin ”Haluan tukihenkilön”-sivun kautta tukihenkilöä itselleni. (Lapsellani on leukemia ja mieheltäni leikattiin melanooma.)
  Täytin sähköisen hakemuksen ja lähetin sen. Näytölle tuli teksti ”Kiitos. Otamme sinuun yhteyttä lähiaikoina.”(Tmv.)
  Nyt on kulunut kolme viikkoa tuosta, eikä mitään yhteydenottoa ole kuulunut. Jos ketään sopivaa vertaistukihenkilöä ei ole, niin sekin olisi hyvä ilmoittaa. Olen pettynyt!

  #43514
  Ylläpito
  Avainmestari

  Hei Marsu78,

  pahoittelut, että olet joutunut odottamaan vastausta tukihenkilöpyyntöösi. Syöpäjärjestöillä on kattava tukihenkilöverkosto läpi Suomen ja alueelliset syöpäyhdistykset kouluttavat vuosittain kymmeniä uusia tukihenkilöitä. Tukihenkilöitä välittävät syöpäyhdistysten neuvontahoitajat, jotka ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Syöpäjärjestöjen valtakunnallinen neuvontapalvelu selvittää pikaisesti, miksei viestiisi ole reagoitu ja sinuun ollaan yhteydessä heti ensi viikon alussa maanantaina.

  Ystävällisin terveisin,
  Jaana Ruuth
  Syöpäjärjestöjen viestintä

  #43564
  Marsu78
  Osallistuja

  Kiitos!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.