Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #72484
  MaariaV
  Osallistuja

  Hei,

  Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä muutoksesta? Itsessään hyvänlaatuinen muutos, mutta joissaikin tapauksissa rintasyöpäriskiä nostava. Onko kenelläkään levinnyt tämä ajan saatossa terveeseen kudokseen? Onko muutos poistettu?

  Itsellä papillomatoosi, joka tullaan poistamaan huomenna. Tästä hyvin vähän tietoa saatavilla, yksi ja sama artikkeli suomen kielellä eri portaaleissa. Olisi kiva kuulla oikeiden ihmisten kokemuksia 🙂

  t. Maaria

  #72556
  Valma
  Osallistuja

  Minulta löytyi aikanaan rinnan papillooma,mutta ekan leikkauksen jälkeen löytyi myös pieni syöpäkasvain ja esiastetta ja lopulta pieniä kasvaimia löytyi useita,mutta onneksi kyseessä oli kiltti syöpä.Vältin sytot ja säteet.Ymmärtääkseni se on todella harvinaista ,että papillooman yhteydessä löytyy myös syöpää.Paljon tsemppiä.:) Olisi kivaa kuulla miten polkusi etenee.:)

  #72563
  MaariaV
  Osallistuja

  Moi!

  Kiitos vastauksesta <3

  Leikkauksesta tasan pari viikkoa. Kasvain oli n.3*4cm, joka merkattiin röntgenissä merkkilangalla. Leikkaus meni oikein hyvin, kesti reilu tunnin. Röntgenlääkäri tutki poistetun alueen ja totesi, että koko homma on pois. Samalla aikaa kirurgi tutki lisää ja jotain tiivistymää tmv sieltä vielä löytyi, joka sitten poistettiin myös. Viikko-kaksi ja patologin vastaus tulee. Oletettavasti hyvänlaatuisia molemmat. Isompi jo koepaloilla aikasemmin tälläiseksi tosiaan todettu.

  Rintaan kertyi paljon hematoomaa, eilen kävin punktiossa, kun ei millään lähtenyt sulamaan, koko rintakin aivan mustelmilla. 30-40ml sieltä saatiin pois paksua verta. Heti helpotti, joskin edelleen iso patti siellä vielä on. Katselen loppuviikkoon, jos vielä kerran tarvitsee punktoida.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.