Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #68876
  tinttinen
  Osallistuja

  Moi
  Olen 35-vuotias tuleva leski. Perheeseen kuuluu kaksi alakouluikäistä poikaa ja saattohoidossa oleva puoliso. Mies sairastui aivokasvaimeen 7 vuotta sitten ja on ollut nyt saattohoidossa hoitokodissa 2kk. Miten tämmöisestä asiasta voi koskaan selvitä? Kuinka lapset voivat selvitä? Auttakaa, onko kohtalotovereita? Haluaisin kovasti saada vertaistukea asiassa.

  #68879
  Tiiapa
  Osallistuja

  Olen pahoillani tilanteestanne. Todella raskasta polkua olet joutunut kulkemaan.

  Tämä keskusteluketju on melko hiljainen. Suosittelen sinua liittymään Facebook-ryhmään: ”Eniten vituttaa läheisen syöpä”. Sieltä löydät kohtalotovereita ja he voivat myös kertoa muista ryhmistä, joista voit saada vertaistukea.

  Kaikesta selviää, vaikka välillä ryvetäänkin pohjamudissa!

  Paljon voimia sinulle ja perheellesi.❤️

  #68883
  tinttinen
  Osallistuja

  Kiitos Tiiapa, ja kiitos vinkistä Facebookissa, liityn sinne.

  #68932
  Myy79
  Osallistuja

  Hei Tinttinen!

  Saattohoitokodit järjestävät ainakin sururyhmiä. Käsittääkseni ne on tarkoitettu myös lapsille. Kannattaa kysyä saattohoitokodin henkilökunnalta, jossa miehesi on hoidossa.

  #68968
  Kari Lanne1
  Osallistuja

  Hei Tinttinen. Tuossa on jo mainittukin saattohoitokotien sururyhmät tai leskien ryhmät. Sitten esim. syöpäyhdystyksellä on saattohoidon ja vertaistukihenkilöitä. Seurakunnilla on myös toimintaa kuolleiden omaisille. Saattohoitokodilla ja varmasti joillakin kuillakin organisaatioilla on lapset puheeksiootamisen menetelmä. Se on lähinnä systeemi jolla yritetään lapisa saada selvyitmään paremmin tuon elämän vaiheen ohi. Tulokset anakin terhosta oli hyviä kun niitä aikoinaan kuulin. En tiedä missä hoitokodissa miehesi on mutta ainakin pirkanmaalla on palkattu henkilö ihan omisia varten.
  Voimia.
  t Kari

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.