Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #59991
  salla
  Osallistuja

  Minulla on hyvin stressaava vaihe rintojen kanssa.
  Tammikuussa tunsin pienen kovam kyhmyn rinnassa. Menin työterveyden kautta mammoin ja ultraan jotka olivat puhtaat.
  Koska patti tuntuu niin menin toiselle radiologille toiseen lääkärikeskukseen joka löysi fibroadenooman mutta ei ottanut näytettä.
  Menik uudelleen työterveyteen joka ei löytänyt fibroa ja sanoi että kystiä on paljon- ei muuta. Laittoi kuitenkin rinnan magneettiin joka sekin oli puhdas.
  Olin aivan hermona koska patti tuntuu käteeni ja sitä ei siinä ennen ole ollut. Ajattelin että menen vielä terveysaseman rintaklinikalle koska siellä tutkitaan satoja naisia viikossa. Täälläkään ei ultralla näkynyt mitään.

  Nyt olen ihan pattitilanteessa. Patti tuntuu, on kiinteä herneen kokoinen. Yksi radiologi nähnyt sen ja sanonut fibroadenooma. Kolme muuta ei ole tätä nähnyt.

  Olen niin hermona että riudun kauhusta. Aivan kamalaa stressiä ollut rinnan takia koko vuosi.

  Nyt mietin mitä teen. Mennäkö tämän radiologin luo joka näki kasvaimen vai vaatia työterveyttä katsomaan tämä ultrakuva jossa fibron pitäisi olla. Hävettää mennä taas lääkäriin, mutta tulen hulluksi nuuten.

  #60101
  ml
  Osallistuja

  Onpa vaikea tilanne. Jos patti on ollut tammikuusta lähtien saman kokoinen, niin se luultavasti onkin juuri fibroadenooma tai kysta. Kannattaa toki käydä selvittämässä asia lääkärissä niin ettei tarvitse elää paniikissa.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.