Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #72768
  ansuna
  Osallistuja

  Hei,

  Haluaisin kuulla kokemuksia rintasyövän hoidosta, kun vaihtoehtona on vain paikallinen hoito (leikkaus ja sädehoito), eli henkilö ei muiden sairauksien vuoksi voi saada koko elimistöön vaikuttavaa solusalpaajahoitoa sivuvaikutuksien vuoksi.

  Läheiseni (yli 60v) agressiivinen triplanegatiivinen rintasyöpä löydettiin sattumalta aivoinfarktin yhteydessä. Syöpä on paikallinen ja ei ole levinnyt imusolmukkeisiin ja henkilön kunto on aivotapahtuman vuoksi heikko, minkä vuoksi solunsalpaajahoidon katsotaan olevan tässä tapauksessa liian rankka ja enemmän haitaksi, kuin hyödyksi.

  Hoitopäätös on asianmukainen, mutta toki triplanegatiivinen rintasyöpä on herkkä uusiutumaan ja tyypillisesti ko. syöpätyyppi vaatii solusalpaajahoitoa.

  Olisi mukava kuulla miten te tai läheisenne olette pärjänneet syövän kanssa, jos ikä tai joku sairaus estää sytostaattihoidot ja sitä myötä suurentaa uusiutumisen/leviämisen riskiä? 🙂

  #73433
  Kantahame
  Osallistuja

  Äidillä oli aikanaan v.-88 koko rinnan poisto eikä mitään muita hoitoja siihen aikaan. -99 osapoisto ja sädetys. Äiti voi edelleen hyvin

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.