Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #45194
  satunatikka
  Osallistuja

  Heips! Onko tietoa, minkä hintainen mahtaa olla tuo erityisuimakortti ja minkälainen todistus syövän sairastamisesta vaaditaan?

  #50274
  Myy79
  Osallistuja

  Hei Satunatikka!

  Jos olisin sinä, niin kysyisin asiaa paikalliselta syöpäyhdistykseltä tai sinua hoitaneelta sairaalahenkilökunnalta. Sen jälkeen kääntyisin ihan uimahallin puoleen, mutta syöpäyhdistykseltä ovat ainakin minua osanneet auttaa minua koskevissa asioissa.

  #50304
  Miska
  Osallistuja

  No moikka Myy,

  Kiva kun olet tullut taas hyvine kommentointeinesi. Mitenpä voit ? -Miska

  #50344
  Myy79
  Osallistuja

  Moikka Miska!

  Kiva kuulla, jos mulla hyviä kommentteja. Itse olen saanut kaikkien kommenteista jotain itsellenikin 🙂 Kiitos kysymästä, mulla alkaa vointi pikku hiljaa kohenemaan. Pieniä silmäripsien alkujakin on jo tullut :-)) Voi että sitä voikin iloita nyt pienistä asioista. Joku tosiaan taisi sairaalassa mainita, että syövässä nyt on pahempiakin asioita kuin ripsien lähteminen, mutta itse olen sitä mieltä, että se on yksi niistä ikävistä asioista, mitä syöpä tuo. Olen päässyt jo harrastamaan liikuntaakin eli olen salilla käynyt jo muutaman kerran. Kyllä se tuntuu hyvältä, kun voimat alkaa pikku hiljaa palaamaan. Kyllä sitä nauttii pienistä hetkistä nyt ihan eri tavalla ja liikuntakin tuntuu erilaiselta, paremmalta. Tänään on ulkona tosi mahtava ilmakin. Eilen tuli vielä vähän rakeitakin taivaalta, kun oltiin koiran kanssa pihalla. Mitä sinulle kuuluu?

  #50354
  Myy79
  Osallistuja

  Hei Satunatikka!

  Sitä vielä, että jos uiminen on sinulle rakas harrastus, niin tosiaan ehdottomasti sinun sijassasi ottaisin erityisuimakorttiasian selville. Itselle rakkaat harrastukset/ asiat antavat elämään tosi paljon hyvää fiilistä.

  #50364
  Miska
  Osallistuja

  Myy 🙂

  Voi miten mukavaa lueskella sinun positiivista olotilaasi, lukuunottamatta kuitenkin ripsiä. No nyt jos alkujakin on havaittavissa, niin mitäpähän toivomme: tulkoot ne pikkuhiljaa takaisin entistä ehompina, tuuheampina, kauniinpina. (hmh! pina, pina, pina) :). Taas vakavoidun. Minäkin olen saanut laillasi täällä olevista ja tänne tulevista kommenteista paljonkin itselleni. Kaikille siitä iso kiitos. Ja kun Myy nyt kysyit, minähän edelleen olen palanut, karhea ja kiristävä, juu ja rasvaan kyllä, mutta enpä nyt tämän anna menoa häiritä -aikansa kutakin- en jatka, kaikki sen pässinpään tietävät. Pienistä hetkistä ja voimien palaamisesta voi todellakin nauttia aikaisempaa terhakammin, mikä on hienoa sinunkin kohdallasi. Ei muuta, kun naatiskellaan hiukka huipatenkin. -Miska

  #50374
  Myy79
  Osallistuja

  Moi Miska! 🙂

  Onko ihosi yhtään mennyt parempaan suuntaan? Jos ei, niin kannattaisi varmaan kysyä sairaalasta neuvoa, että pitäisikö vaihtaa rasva/ voide tms. Joo, on totta , että kyllä sitä nauttii voimien palautumisesta ja siitä, että ainakin tällä hetkellä on syövästä vapaa:) Siitä vapaudesta pitää olla kiitollinen.

  #50394
  Miska
  Osallistuja

  Myy, olet kyllä niin ajattelevainen ja hyväntahtoinen 🙂 Itse asiassahan nämä minun ”vaivat” ovat ihan pientä verrattuna sinun vaikeisiin aikoihin :((. Otan kyllä yhteyttä, jos ei ala muuttuminen kuukauden kuluttua näkyä, niinhän minulle sanottiin, että kestää voi. Maltti valttia, no hätä. Ja tuohon syövästä vapautuksen voimantuntoon ei todellakaan voisi olla olematta kiitollinen. Niin mielissäni sinunkin puolestasi ja tämä hetkihän jatkuu, eikös. -Miska

  #50404
  Myy79
  Osallistuja

  Moi Miska:)

  Kiitos samoin sinä vaikutat hyväntahtoiselta. Joo, syövästä vapautumisesta ei tosiaan voi olla kuin kiitollinen ja nauttia nyt tästä terveestä elämästä sekä toivoa, että se jatkuu 🙂 Aurinkoista viikonloppua kaikille!

  #50484
  Pipsan64
  Osallistuja

  Minä menin oman kunnan sivuille ja tulostin sieltä hakemuksen. Mukana oli liitteinä mitä pitää hankkia, siis lääkärin todistukset yms. Kortin sain ja se on vuoden kerrallaan voimassa ja maksoi meillä 69 euroa.
  Jäipä vaan sitten käyttämättä koska meidän uimahallissa ei ole sellaisia suihkuja, että voisit peseytyä rauhassa, ilman tuijotusta.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.