Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #73567
  Tiinuli
  Osallistuja

  Hei. Onko täällä muita joilla todettu high grade seroosi kohdunrungpn kasvain? Itseltäni leikattiin kohtu, munasarjat ja imusolmukkeet alkukesästä ja kasvain saatiin pois, mutta aggressiivisen leviämistavan vuoksi saan nyt sytoja. Paklitakseli aiheutti neuropatiaoireet ja se vaihdettaneen johonkin muuhun sytoon.

  #73573
  Annele
  Osallistuja

  Hei.
  Minulla todettiin myös sama vuosi sitten. Leikattiin lokakuussa – 21. Sen jälkeen alkoi sytöt pakli-karbo, 3 viik8n välein 6 kertaa. Pääsin myös lääkekokeiluun , koska minullakin on korkea uusiutumisriski. Lääkkeen nimi on pemprolitsumati. Olen Tyksissä. Tää lääke ehkä pidentää uusiutumis aikaa.
  Tätäkin annettiin sytöjen yhteydessä.
  Tämän jälkeen sain 25 kertaa ulkoista sädehoitoa sekä 3 kertaa sisäistä.
  Tämä tutkimuslääke näiden sutöjen jälkeen on vielä 6 kertaa mutta nyt 6 viikon välein. Viides tutkimus lääke tulee viikon päästä, jos verikokeet on ok.
  Koko hoidon ajan olen voinut aika hyvin. Sivuvaikutukset ovat olleet tosi pieniä.
  Pelko uusiutumisesta on aina välillä mielessä. Elokuun TT kuvat olivat puhtaat.
  Voimia sinulle.

  #73940
  joro2022
  Osallistuja

  Hei! Minulta leikattiin kohdunrungon syöpä 2019 syksyllä. Kohtu, munasarjat ja monta imusolmuketta poistettiin. Kasvain oli alle puolenvälin kohdun rungosta. Tehtiin ropottileikkaus ja toivuin hyvin. Lisäksi sain paikallisesti 5 kertaa sädehoitoa varmistukseksi. Nyt 3 vuotta myöhemmin minulta löytyi etäpesäkkeitä useampi. Eivät olleen missään sisäelimissä mutta isoin oli vatsalihaksessa. Nyt hoitona 6 styostaatti hoitoa 3 viikon välein sekä liuta muita lääkkeitä mm kortisoonia ja hormoonihoitoa. Välissä käyn tietty TT kuvissa. Varmistellaan sitten vielä sädehoidolla. Aika kova kuuri tulossa. Saapa nähdä montako karvaa on päässä kun hoido on ohi. Hirvittää selviääkö tästä hengissä, mut kokeilen ainakin 🙂 Voimia teille kanssa sisarret <3

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.