Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #68721
  Tammikuurankukka
  Osallistuja

  Kävin 3 viikkoa sitten seulontamammografiassa ja nyt minulle soitettiin, että toinen rinta pitää kuvata uudelleen ja tehdä ultraäänitutkimus. Lääkäri on tuolloin paikalla, näin hoitaja minulle puhelimessa kertoi, mutta ei halunnut antaa lisätietoja. Onkohan minulla syöpä? Äidin puolen suvussa on paljon syöpään kuolleita. Olen 58-vuotias ja käyttänyt Evorel Conti hormoonikorvaushoitoa jo 15 vuotta. Pääsen uusiin tutkimuksiin viikon kuluttua. En pysty ajattelemaan mitään muuta ja olen todella pelokas ja surullinen. Miten te muut naiset olette vastaavassa tilanteessa pärjänneet? Kiitos vertaistuesta!

  #68724
  mustikka
  Osallistuja

  Hei, sama täällä, toisena vuotena mammon jälkeen tuli kirjeellä kutsu ultraan parin viikon päähän. Oli kyllä tuskaiset viikot ja kerroinkin ultraajalle ettei näin saisi toimia. Lääkäri totesikin että oikeassa olen.
  Syy uusintaan oli kuitenkin rintojeni tiiviysluokka 3, sen jälkeen olen saanut parina vuotena kutsut molempiin. Yksi jäljellä!!

  Terveisin mustikka

  #68728
  Tammikuurankukka
  Osallistuja

  Hei Mustikka,
  Kiitos viestistäsi, se lohdutti minua. Kaikkea hyvää sinulle.

  #68815
  mustikka
  Osallistuja

  Hei tammikuurankukka. Olin unohtanut vastauksessani mainita että minulla on rintasyöpä leikattu 2015. Se ei näkynyt missään seulonnoissa vaan löysin itse.

  Kaikkea hyvää! Mustikka

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.