Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #65064
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Heipä vaan kaikille.

  Laittelempa tässä kuulumisia tänne. Eli ei mitään uutta, homma jatkuu kuin ennenkin ja siksi en tänne ole mitään kirjoitellutkaan. Hoidot alkaa oleen jo rutiini suorituksia. Kasvaimet elää omaa elämää, välillä suurentuen ja sitten pienentyen.
  Säännöllisesti kuitenkin käyn täällä lukemassa muiden kuulumisia mutta asiat olleet sellaisia että ei ole ollut mitään annettavaa keskusteluihin.
  Kesä menikin emännän kanssa kotonurkissa nautiskellen ja hoidoissa käyden.
  No nyt suunnittelen että josko nuo möllykät tuosta taas jouluksi pienenevät niin voisi kysellä hoito taukoa. Nyt on menty vuoden vaihtumisesta eteenpäin vain hoitoja ja hoitoja.
  Olisi mukava saada vähän pidempi tauko.
  Sellaista siis tänne, tasaista rutiinia, mikä on hyvä.
  Kirjoitellaan siis kun ehditään.

  #65079
  Myy79
  Osallistuja

  Hei kangasalan ukko!

  Syksy on tosiaan saapunut ja aika on mennyt nopeasti, mutta jotenkin sitä on silti erityisesti sairauden jälkeen elänyt elämää jotenkin täydemmin ja läsnäolevammin. Kaikki ylimääräinen turha on karsiutunut elämästä pois. Se on sairauden ansiota. Elämään on jäänyt kaikki tärkeimmät olennaiset asiat.

  Kesä meni lämpimissä merkeissä ja vielä nyt viikonloppuna su 2.9 kävin uimassa ja vesi oli vielä +18 asteista ja uinkin aika pitkiä pätkiä saunomisen ohessa 🙂

  Muuten arki rullaa tasaisesti töiden ja arkipuuhien merkeissä. Lisäksi olen aloittanut unelmani toteuttamisen eli yritystoiminnan.
  Toivon sinulle kovasti taukoa hoitoihin!

  #65172
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Tervehdys taas kaikille.

  Tänään olikin CT-kuvien aika ja ensiviikolla saapi kuulla miten menee. Ct-kuvatkin oli hieman aikaisemmin kuin yleensä kun kesällä harvennetun hoitovälin takia maksan kasvain on osoittanut kasvun merkkejä. Kolme kertaa sain taas tipan tiuhemmalla tahdilla ja kuukausi on edellis CT-kuvista. No ensviikolla sitten ollaan taas viisaampia.
  Mukava lukea Myy79 että olet aloittanut unelman toteutuksen, pidämme peukkuja pystyssa että homma lähtee hyvin sujumaan.
  Eipä tänne sitten muuta kuulukkaan, hoidoissa trampataan ja kaikenlaista puuhaillaan.
  Eipä tässä muuta kuin mukavaa syksyä kaikille ja laittelen viestiä ensiviikolla miten asiat edistyy.

  #65173
  Tottahan se oli
  Osallistuja

  Hei Kangasalan Ukko
  En malta olla kiittämättä Sinua teksteistäsi; saan niistä voimaa siihen, että elämää tulee elää, tuli sieltä vastaan millaista kuraa tahansa. Itsellä diagnosoitu rintasyöpä tänä vuonna, sytostaattihoidot vielä kesken. Toivon sydämestäni, että maksasi kasvain on saanut sellaisen annoksen, että on lähtenyt kutistumaan!

  #65260
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Hei Tottahan se oli ja kaikki muutkin.

  Kiitos mukavista sanoistasi. Kiva jos olet saanut voimia minun kirjoittelusta, raskas taivalhan tämä meille kaikille on.
  Itsellä on helppoa kun olen tälläinen leppoisa ihminen, elämässä kun tuppaa tulemaan sitä kuraakin niskaan ja se tekee tästä mielenkiintoista.

  Viime viikon hoidot siirtyi tälle viikolle kun meihin iski pien flunssa. Emännällä oli kova kurkkukipu ja kuumetta ja tietysti kauhea köhä, itselläni pieni lämmön nousu ja kurkku hieman kutisi. Naureskeltiin emännän kanssa että ei nuo pikku flunssat viihdy näin myrkytetyssä ukossa.

  Nyt olisi edessä sytostaatti tippa numero 44, täytyy sanoa että näihin on jo tottunut, ct-kuvien tulosten odotteluun, jatkuviin tippa hoitoihin ja muuhun oheistoimintaan. Tännekkin tulee harvakseen kirjoiteltua kun ei oikein tapahdu mitään. Tasaista, tasaista, mikä on erittäin hyvä.

  No huomenna sitä on taas viisaampi siittä miten homma jatkuu.
  Laittelen sitten tänne tietoa miten meni.
  Mukavaa syksyä kaikille.

  #65274
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Tervehdys taas kaikille.
  No tippa päivä tuli ja meni. Hyvinä uutisina tuli että ei muutoksia suuntaan eikä toiseen.
  Tästä tulee nyt aikas pitkä kirjoitus kun kaikkea uutta pukkas.

  Oli jälleen uusi tohtori ja olipa erittäin mukava ja asiantunteva. Oxaliplatiinin kanssa ollut ongelma selvisi, tohtori lueskeli ne vanhat lausunnot ja oli samaa mieltä että tauotettuhan tämä lääke on eikä lopetettu. Oli myös samaa mieltä että kun tämä lääke arsenaali on rajallinen niin mennään kaikki loppuun asti.

  Sitten tämä tohtori jutteli että hän on tässä lukenut nämä lausunnot ja huomannut että tämä yksi maksan kasvain on se joka on tässä pikku hiljaa kasvanut aina taukojen aikana 3cm kokoisesta 5cm kokoisesksi. Aikaa tähän on mennyt pari vuotta joten ei syytä huoleen mutta hän halusi ottaa esiin sellaisen mahdollisuuden että jos sille kokeiltaisiin jotakin paikallis hoitoa, Hän ottaa asian esin ensiviikolla olevassa usean alan osaajien tapaamisessa. En nyt muista ryhmän nimeä mutta siellä on kirurgit, hoitavat lääkärit , onkologit ja vatsapuoli.

  Jutteli myös siittä että muut pesäkkeet on pysynyt aloillaan jo pitkään ja ne imusolmukkeet on vieläkin suurentuneet mutta ovat normaalin rajalla eikä muutoksia ole niissäkään pitkään aikaan näkynyt.
  Upeaa siis,Tosin en nyt paljon toivoa tuohon lataa, kun on kyse yhdestä pesäkkeestä ja yksittäisen poisto, sädetys, poltto tai säteilytys ei taudin kuvaa muuta. Veikkaan että tässä tykitellään isommalla arsenaalilla lääkkeitä josko se taas pienenisi niinkuin ennenkin.
  Siinäpä sitä tulee pohdittavaa jos päättävät jotain leikellä tai muuten kurmoottaa. On siinä punnittava hyödyt ja haitat tarkkaan. Nyt kun vointi on hyvä ja lääkkeitä kestää niin riskeeratako siihen että tulee ongelmia. No tämä on parinviikon päästä olevia mureita, pitää vaan pitää pientä ennakko pohdintaa kun näiden päätösten teko tulee sitten eteen heti samalta istumalta kun tiedon saa. Tarkoitus kun on hakea lisää elämän pituutta.
  Sellaista siis tänne, mielenkiintosia aikoja siis edessä.
  Mutta ei tässä tämän kummempaa, Iloista ja Lämmintä syyspäivää kaikille.

  #65275
  Tottahan se oli
  Osallistuja

  Kiitos Kangasalan Ukko päivityksestä. Hyviäkin uutisia siis, mutta pohdittavaa miten paras jatkoa ajatellen. Mietin tänään ja viime tiistaina tipassa käydessäni, kun näin ns. kolleegoita eli syöpään sairastuneita, että voi meitä. Tilanteellehan emme mahda mitään. Toisaalta sitten mietin myös sitä, että kaikkihan me täällä johonkin sairastutaan elämämme edetessä, näinhän se vaan on ja ei voi muuta kuin vastaanottaa ja sopeutua. Emme siis ole ja emme tule olemaan ainoita. Sapettaahan se silti.

  Itse kävin tänään myös sairaalassa. Ultrasivat leikatun rinnan puoleisen kainalon, koska siihen nousi aika iso patti. Sieltä löytyi vain onneksi tällä kertaa nestettä. Eivät vielä punkteeranneet sitä pois, koska olisi vielä tulossa viimeinen sytotippa tällä kertaa noin kolmen viikon päästä. Saas nähdä, miten patin koko lähtee elämään.

  Voimia Kangasalan Ukolle, ja muillekin! Mennään yhdessä tahoillamme eteenpäin, rohkeasti.

  #67598
  Juse
  Osallistuja

  Morjesta,
  ei ole Kangasalan Ukostakaan kuulunut mitään?Kesä mennä kurahti ja välillä ihmeteltävä mikä hito kiire se on kun tuntuu ettei ehdi minnekkään pakko lyödä välillä jarrua päälle.Toivottavasti ei hirvikärpäsiä ole kun tulee puolukan keräys aika viime vuonna oli älyttömästä ja taitaa nytkin olla,mustikoita saatiin avajaa 5 litraa mutta sienisato taitaa mennä mönkään.Puuhommia taas piisaa tänään sahasin loput pökkelöt pilkottavaksi ja kunhan lehdet lähtee puista niin uutta kaatamaan.Jotta tästä se lähtee nyt vähän pötköttämään.

  #67650
  Tottahan se oli
  Osallistuja

  Morjesta Juselle ja muille. Samaa Juse olen miettinyt minäkin; ei ole Kangasalan Ukosta kuulunut pitkään aikaan mitään. Jos tätä kangasalan Ukko lueskelet, niin olemme vain sinusta huolissamme.

  #67855
  Juse
  Osallistuja

  Hyvää iltaa,näin se syyskuu etenee hiljaista ei kuulu mitään Kangasalan Ukosta toivottavasti asiat hyvin?Itse tässä pilkkonut puita ja vielä olisi pilkkomista, puolukassakin pitäisi keretä käymään toivottavasti ei hirvikärpäsiä ole paljon.Kantarellia toisia ison läjän vaimon veli ja vähän puolukoita no eiköhän tämä tästä illat pimenee ja hiljalleen päivät viilenee ja kohta on talvi.Koitetaan pärjäillä ja vointeja teille jotka tämän taudin kanssa painitte.
  Tv.Juse

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.