Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #43644
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Hei vaan kaikille.
  Jahans laitellaan taas vähän kuulumisia, kuukausi kun on tässä kulunut. Aika lentää kun on kivaa.
  Eilen oli taas tippapäivä joka sujui oikein hyvin. Neljä viikkoa oli edellisestä kun oli välissä yksi pieni lentsu ja sitten maha tauti. Ens kuun puolessa välissä onkin sitten taas ct-kuvan vuoro.
  Parin viikon päästä onkin kahdestoista tippa kerta, tavoite määrä siis täyttyy, lääkäri haasteli että katsotaan sitten ct-kuva ja katsotaan sitten jatko. Jos kaikki on mennyt hyvin voi olla edessä lääkemäärien kevennys. Se olisi mukavaa, vähemmän myrkkyjä ja lyhyemmät tiputukset.
  Suunnittelin tuossa emännän kansssa jos lääkärille sopii ja kaikki on ct-kuvassa ok, jos pitäisi joulukuun puolesta välistä pienen tauon tuonne tammikuun puoleen väliin. Olisi mukavaa kun saisi nauttia joulusta ja uudesta vuodesta ilman tippa rumbaa. Uskoisin sen olevan ok kun sairaalassa muutenkin hoitaja vajausta pyhien takia.
  Muuten on syksy edennyt hyvin syyspuuhia tehdessä, eläke päätöstä tässä odotellaan mutta siihen taitaa vielä pari kuukautta kulua.

  Sellaista siis tänne. Iloista syksyä kaikille.

  #43934
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Heipä vaan.

  Laitellaan taas vähän hyviä uutisia näin lumisen syksyn kunniaksi. Eli eilen sitten tuli odotettu päätös, työkyvyttömyys eläkehakemus hyväksytty. Nyt on hyvä olla kun ei tarvitse murehtia mistä rahaa tulee ja jatkuvasta paperi rumbasta pääsee eroon. Helpotus on melkoinen. Nyt voi vaan rauhassa keskittyä hoidoissa käymiseen ja kunnossa pysymiseen.

  Sitten muihin asioihin, tippapäivä oli taas tiistaina, kaikki sujui taas hyvin. Ei suuria haitta vaikutuksia, jo edelliskerran jälkeen suu ongelmatkin lieveni pieniksi. Ensiviikon perjantaina olisi sitten ct-kuvan aika ja influenssa rokotteen otto. Ensimmäistä kertaa influenssa rokotteen haen, ajattelin sen olevan hyvä nyt kun nuo hoidot ovat käynnissä. Lääkärin kanssa laskettiin tarkka päivä milloin sen voi ottaa että on suuri hyöty. Eli milloin on veri arvot palautuneet jotta rokotteelle tulee paras vaste ja ehtii mahdollisen kuumeen nousun sairastaan enne seuraavaa tippaaa.

  Eli eipä tänne sen kummempaa kuulu. Elämä rullaa tasaisesti eteenpäin mikä on Hyvä.

  #43944
  kesanto
  Osallistuja

  Heippa kangasalan ukko,onnittelut eläkepäiviä, sinun kuulumisia on aina niin mukava lukea,kun jaksat olla aina niin
  Positiivinen aurinkoisia päiviä sinun elämääsi

  #44054
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Heipä vaan kaikille.

  Kiitos kesanto ystävällisistä sanoistasi. Taas on viikko vierähtänyt, ct-kuvissa käytiin eilen ja tiistaina olisi lääkärin tapaaminen ja tippapäivä. Ei mennyt ihan putkeen ct-kuvan valmistelu, oli isoja ongelmia saada varjoaine tippa paikoilleen. Kuudennella kerralla onnistui, kaksi hoitajaa kokeili. No lohduttelin hoitajia että eivät he ainoita ole joilla on vaikeuksia saada neula suoneen, nykyään kun tuppaa olemaan tuo verikokeen ottokin haaste hoitajille. Suonet on reijitetty jo niin hyvin että ovat kuulemma kovettuneet.
  Flunssa rokote tuli eilen otettua ja ei tuo nyt ainakaan vielä ole aiheuttanut mitään vaivoja, olo on ihan erinomainen.

  Ja seuraa muita mukavia ja hilpeitä uutisia, Työeläke kortti saapui eilen, yllätys oli hauska, enpä tiennyt tuollaista saavani no kai sille jotain käyttöä löytyy.
  Terveyden- ja sosiaalihuollon asiakasmaksukatto on saavutettu ja saan jonkin vapaakortin. Mitä sitten tarkoittaakin Hmmm. Liekkö samanlainen kuin monopolin vapaudut vankilasta kortti. Täytyy asiaa selvittää kun mukana tullut seloste oli virkamies jargonilla kuorrutettu eikä siittä mitään tolkkua saanut. Saan kortin jostakin joltakin. No sairaalan mukavat hoitajat saavat sen minulle selostaa.

  Eipä tänne sen kummempaa, kelit on ollut mukavia, kun vettä sataa voi olla hyvällä omatunnolla kotona sohvan pohjalla.

  Eipä muuta kun kiivasta Joulun odotusta kaikille.

  #44194
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Heipä vaan kaikille.

  Uutisia siis pukkaa ja hyviä sellaisia. Sellaisia hyviä uutisia että kasvain rintamalta ei uutisia. Kaikki ennallaan siis. Pääkasvain erottui kuvissa nyt, viimeksi se lymyili jossain suolen poimussa ja kuvaa ei saatu, mutta saman kokoinen kuin kesällä 1mm * 0,9mm kokoinen. Maksan kasvaimet erottuvat erittäin heikosti, ei voida mitata kun eivät näy. Yksi imusolmuke keuhkojen välisellä alueella erottuu hieman isontuneena, menee vielä rajatapauksena muut imusolmukkeet kunnossa. Mistään muualta ei löytynyt mitään. Eli hyviä uutisia, ei uutisia.
  Lääkitys kevenee nyt seuraavalla kerralla, oxaliplatin jää pois kokonaan mikä on hyvä asia. Joulu tauko sopi lääkärille hyvin kun uutiset oli tälläisiä eli kuukauden lääketauko joulukuun puolesta välistä tammikuun puoleenväliin, mahtavaa kun saa nauttia jouluruuista ilman että suu on kuin karrellepalanut. Jää kaksiviikkoa aikaa toipua tipasta ennenkuin pääsee jouluruokien kimppuun. Ja voi sitä mässäilyn määrää kyllä kinkku saa kyytiä.

  Eli tälläistä tänne, mukavasti menee lunta ja pakkasia odotellessa.

  #44204
  kesanto
  Osallistuja

  Heippa kangasalan ukko mukava lukea noin hyviä uutisia.Jatkoon myös sinulle kaikkea hyvää
  Mukavaa Joulunodotusta sinulle ja perheellesi.

  #44634
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Heipä vaan kaikille.

  Laitellaanpa tänne taas uutisia, eli kevennetty tippa on nyt saatu, kyllä on hyvä olo, oxaliplatiini on kyllä melkonen myrkky, se jätettiin nyt tauolle ja kyllä sen huomaa. Ei huimauksia ja tutinaa, pahoinvoinnin tunne häipynyt siis kertakaikkisen mukava olo. Jäljellä olevista lääkkeistä vain pieni epämukavuuden tunne.

  Joulutauko on nyt alkanut, seuraava tippa vasta tammikuun puolivälissä, mukava kun saa vähän hengähtää ja kerätä voimia keväälle. Elimistökin pääsee vähän toipumaan. Eilen olikin mielenkiintoinen päivä, kävin luovuttamassa työkamppeet ja avaimet nyt entiselle työnantajalle. Nyt sitä ollaan eläkeläinen ihan virallisesti, hieman haikea olo siittä jäi. No nyt sitä on sitten aikaa vaikka mihinkä, tietäis vaan mistä aloittaisi. Onneksi Joulu on tulossa joten on mukava taas keskittyä Joulu hössötykseen. Pari viime Joulua jäi ikäänkuin viettämättä kun noita huonoja uutisia pukkasi tulemaan. Mutta nyt sitä ollaan taas intoa piukassa.

  Mutta tässä tämä lyhyesti, Ei muuta kuin mukavaa Joulun odotusta kaikille.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.